≡ Menu

CASIO – Лидерът на часовниците за екстремни спортове

CASIO - Лидерът на часовниците

CASIO – Лидерът на часовниците

Casio първи разработи G-Shock часовник през 1983 година. Техният премиер G-Shock часовник е DW-5000C-1A. Корпусът и часовникът е предназначен да абсорбира удари и сътресения на всеки спорт или дейност на открито. Не само те са проектирани да поемат големи натоварвания, а те са били предназначени специално за такива спортни събития. Например всички G-Shock часовници съдържа хронометър, таймер за обратно броене, и те са дори водоустойчива до 200 метра. Тази серия може да се намери на най-добрите цени на CASIO в онлайн магазина за часовници.

През 2013 г. са произведени повече от 220 различни G-Shock модели и имат много различен потребителски дизайн. През годините те са се променили, но те винаги са били предназначени за дейности на открито. За това се оказа, те са едни от най-търсените часовници в света.

{Часовници casio} са не само използва в спортната. Те също са били намерени много полезни в армията, дори като са били тествани от бой НАТО. От създаването си през осемдесетте години, много нови функции са добавени към G-Shock часовници, включително Tough Solar функционалност и wave captor – радио сверяване.

Нещо да се отбележи за G-Shock линия на часовници е, че не всички са цифрови. Има случаи, в които един цифров часовник просто няма да работи, и поради тази причина аналогови часовници са на разположение от Casio, дори и в този цифровата ера. В допълнение към това, по-новите модели са станали по-удобно.

Що се отнася до актуализации отидете, основните модели се съхраняват ток с актуализации два пъти годишно. Има няколко различни линии, някои от които са насочени към специфични групи. Например на G-Line е създаден за екстремни спортове. Екстремни спортове могат да са оборудвани с мека, пейнтбол, скейтборд, сърф и дори.

Колкото по-трайни G-Shock часовници са станали популярни с публични агенции за услуги като полиция, пожарникари, парамедици, войници, и всеки друг, който работи в такава професия. С други думи, те не могат да си намерят друга линия на часовници, които се придържа към същия стандарт. Те са здрави, те са надеждни, а те са няколко целеви. A Casio G-Shock е часовник, който ще остане с вас и да продължи да функционира в продължение на много години, и няма да имате причина да се купи още един до следващия модел ще излезе.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!