≡ Menu

Контакт с нас

Моля, запознайте се подробно с текста преди да пуснете каквото и да било запитване към екипа ни!

Да разберете подробно какво трябва да правите и какво прави нашият екип за сайтовете, които поддържа.

Благодарим Ви :)

Контактна форма

Контактната форма, за сайтовете http://razkazi.info/, http://statii.info/, http://myseoblog.org/, http://warminaz.com/, http://аквичоп.com/ и http://statiiki.com/ това са сайтове за публикуване на интересни и увлекателни и не на последно място информационни статии и то напълно безплатно, което се надяваме, че оценявате.

Като статиите, които публикувате трябва да са уникални и да отговарят на изискванията с които можете да се запознаете подробно на този линк условия за ползване.

Не уникални статии

Много от статиите, които се пускат за одобряване и публикуване не отговарят на изискванията и затова те не се публикуват. Ако сте решили да се свържете с нас и да искате подробно обяснение, защо статията ви не е публикувана, първо проверете дали тя отговаря или не отговаря на условията за ползване.

Ако нямате време да я проверите, а искате направо обяснение от нашият екип, а статията ви не отговаря на някой от изискванията, най-вероятно няма да получите отговор, защото ние си ценим времето и то никога не ни достига. Надяваме се да оценявате нашия труд и да не ни занимавате с излишни въпроси.

Имате нужда от някаква помощ

Ако сте забелязали някакъв пропуск в статията ви или искате да смените линк, да коригирате малка част от текста в рамките на позволеното, а то е една седмица седем календарни дена, от публикуването и, ние с радост ще ви съдействаме да си решите проблема, който сте срещнали и ще направим всичко по силите си да ви помогнем.

Какво правим ние

Ние правим всичко възможно, сайтовете да се развиват и поддържат добре, да получавате качествени изходящи връзки (линкове), от вашите статии. Като модерираме внимателно всяка една статия, правим леки корекции, ако има нужда естествено, което не е наша работа, но го правим единствено и само по наша преценка, ако самата статия заслужава това внимание и естествено това внимание получават новите и коректните потребители.

Моля посочете конкретно за коя статия и кой сайт става въпрос!

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

error: Content is protected !!