≡ Menu

Резервация на Вили, Къщи за гости и Хотели в Поморие

Хотели в ПомориеПоморие е едно от емблематичните български курортни селища на Черно море. Той е предпочитана дестинация от българи и чужденци, както от времето преди 10 ноември, така и днес. Мястото е изключително разнообразно при търсене на настаняване и квартири, като ще откриете стотици къщи за гости и хотели в Поморие, които предлагат всичко, от което имате нужда за една съвършена почивка със съставни компоненти – плаж, море и Слънце.

Сред предимствата на Поморие е огромната плажна ивица, която се разпростира на почти 19 000 квадратни метра и е с обща дължина от 7 километра, което дава на практика огромни възможности при търсене на най-доброто място да разпънете своя чадър върху мекия пясък. Заради огромните плажове, тук липсва понятието далеч от плажа като на практика без значение къде сте избрали своята квартира в Поморие винаги усещате аромата на пясък и море.

В Поморие се предлага огромно разнообразие от опции за настаняване. Ще откриете лесно страхотни вили и къщи за гости под наем, както и разбира се елегантни хотели в Поморие и то на съвсем разумни цени, където можете да се отпуснете и насладите на вдъхновяващия курорт.

Историята на Поморие започва още през Античността като почти всеки турист дори днес знае първото име на града – Анхиало. Една от особеностите на града е, че тук християнството е прието официално доста преди да стане водещо в останалата част от българските земи – още през 1 век, което е наистина впечатляващо. В града са разположени и няколко църкви и манастири още от времето на турското робство, които подчертават връзката на населението с българските национални ценности.

Поморие, подобно на другите курортни селища с дълга история през годините предлага изключително топло и гостоприемно отношение към туристите, решили да летуват тук. Това не остава незабелязано и днес гостите, настанени в хотели или къщи за гости в Поморие идват от цяла Европа и дори отвъд нея. Спомени – това обещава Поморие, на всеки, който иска един ден с усмивка да си спомня едно великолепно лято, изпълнено с емоции и незабравими мигове.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!