≡ Menu

Почивка на море

В родината или в чужбина да почиваме това лято? Изборът е изцяло ваш. Днес, за разлика от времето преди години, българите имат възможност да си позволят почивка както в рамките на страната, така и извън нея като цените не винаги са по-високи, в случай, че изберете да пътувате зад граница – за търсете повече информация през юли. Дори и да отделите седмица за отдих и заслужена ваканция, това със сигурност ще ви се отрази благоприятно и ще ви зареди с нови сили и енергия за работа. Къде да отидем това лято на море?
Благодарение на интернет, за щастие имаме възможност да видим най-различни предложения за ваканция, да си представим какво би било да почиваме на точно определено място и да преценим дали офертата е по джоба ни. Ако се спрете на почивка на родното Черноморие, трябва да прецените дали да посетите северното или южно крайбрежие.

Добре е да знаете, че най-добрите месеци за отдих на северното Черноморие са юли-август, когато времето е достатъчно топло, за да си прекарвате страхотно на плажа. Ако изберете почивка там, но през месец септември, имайте предвид, че цените ще са драстично по-ниски, но и времето доста по-хладно, особено вечер.

В случай, че държите да се наслаждавате на морето през късното лято и ранната есен, прекрасна възможност за това ви предоставя нашето южно крайбрежие, поради факта, че по това време там е все още доста топло и без проблем можете да плажувате и да се забавлявате на морския бряг.

Почивка на море 2013 г., несъмнено може да осъществите и в чужбина като най-често посещаваните курорти са в съседните Гърция и Турция. Преценете по кое време на лятото ви е удобно да посетите тези страни, като не забравяте, че юли и август са особено горещи месеци и едва ли точно тогава ще си изкарате максимално добре.

На фона на кризата в Гърция, изскачат все по-евтини възможности за ваканция в тази слънчева страна.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!