≡ Menu

Незабравима почивка на хотел в Слънчев бряг

Слънчев бряг е един от най-обичаните български летни курорти и като такъв се е погрижил да осигури всевъзможни атракции и забавления за своите посетители. Именно в Слънчев бряг е разположен най-големият воден парк на Балканите – „Аква парк”, който е любимо място както за малки, така и за големи. Множество басейни, спорни съоръжения, СПА центрове, заведения, екскурзии и други вълнуващи преживявания мотивират гостите на курорта да се връщат отново и отново на това кипящо от живот място.

За удобството и незабравимия престой на гостите на Слънчев бряг се грижат стотици хотели, разположени в най-различни точки на курорта. Всеки един от тях се стреми да предостави оптимални условия за престой на своите посетители, да ги очарова със своя интериор, любезен персонал, вкусна кухня и модерни съоръжения. Възможностите за пълноценна почивка в хотелите на Слънчев бряг са, на практика неограничени. Използвайки каталога с хотели, ще успеете бързо и лесно да откриете най-подходящото за вас място както от гледна точка на цена, така и от гледна точка на разположение и предлагани услуги. Всички над 270 предложения за настаняване в хотелите на курорта Слънчев бряг вижте тук.

Ако сте устремили поглед към морето и с     мятате да прекарате максимално много време, разположени удобно на плажната ивица, вероятно няма да се интересувате от екстри като СПА, басейни, фитнес уреди и т.н. Ако пък, напротив – сте решили да се отдадете на пълен Релакс и да се възползвате от всичко, което един хотел би могъл да предлага, то тогава изборът ви ще се фокусира основно именно върху тези екстри. Те биха ви били от голяма полза и в случай, че планирате почивка извън сезона, когато времето не винаги е благоприятно за плажни приключения.

За щастие, хотелите в Слънчев бряг предлагат най-разнообразна гама от услуги и цени и няма да ви е трудно да подберете този от тях, който отговаря най-пълно на вашите представи и очаквания.

Както е прието, по самата крайбрежна ивица са разположени едни от най-луксозните и големи хотели, които предлагат богато разнообразие от услуги, висококвалифициран персонал и петзвездно обслужване. Такъв е, например, хотел „Хелена Сендс”, разположен в северната част на курорта. Богатата палитра от СПА услуги и процедури, както и наличието на множество спортни площадки и съоръжения, няма да ви оставят да скучаете в нито един момент. За доброто настроение на децата се грижат професионални аниматори, които ще ви дадат възможност да си отдъхнете на спокойствие. Хотелът разполага също с луксозен открит и закрит басейн.

Разположен малко по-навътре от плажната ивица, е друг често предпочитан хотел в Слънчев бряг – „Камелия гардън”. Намира се на комуникативно място, около 400 м от плажа и на около 200 м от оживения център на курорта. Гостите на хотела могат да се насладят на освежаващи напитки край басейна или да оценят менюто на ресторанта в приятната атмосфера на красива лятна градина.

Разгледайте и останалите ни предложения за хотели в Слънчев бряг и изберете най-подходящото за вашата почивка. Сигурни сме, че тя ще е наистина пълноценна и незабравима! Екипът на Rooms.bg ви пожелава приятен престой в Слънчев бряг!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!