≡ Menu

Къщи за гости, Вили под наем, квартири и Хотели в Приморско

Едно от местата, които правят впечатление на всеки, който е решил да прекара една приятна и отпускаща почивка на море е Приморско. Градът е център на община със същото име, а естествено поминъкът на местните хора е фокусиран върху предлагането на квартири в Приморско и въобще като част от осигуряване на благоприятни условия за хилядите туристи, идващи тук всяка година.

От забележителностите, които със сигурност си струва да посетите, ако сте си наели квартира в Приморско е небезизвестният резерват Ропотамо. На 1000 хектара в него са разположени отделни по-малки резервати, формиращи един девствен свят за всеки, които търси този тип досег с природата.

Сред най-известните забележителности, която ще откриете, летувайки в Приморско е омагьосващия фантазията Беглик Таш. Името на най-голямото мегалитно светилище по нашето Черноморие се асоциира с култовете по тези места от езически времена, а подредените в кръг камъни с височина до 9 метра наподобят идеологически концепцията на добре познатия в цял свят Стоунхендж. Около Приморско ще откриете и множество крепости, които са строени още през времето на ранно желязната епоха.

За разлика от по-големите черноморски курорти, където хотелите и отдаваните квартири са с обяснимо подчертана кичозност, то в Приморско нещата са доста по-прости и истински. Няма я превзетостта и позата, но за сметка на това всеки избрал почивка на квартира в Приморско открива топлината и приятелската атмосфера, които града предлага на драго сърце на всеки, подарил му своето внимание.

В Приморско ще можете да се отпуснете на спокойствие както в компанията на добри приятели, така и с обичното си семейство. Ще можете да се възползвате от всеки миг и да го направите незабравим в своите спомени. Възможностите на нощувки в Приморско са най-разнообразни. Можете да изберете по-големите хотели в Приморско или пък да потърсите квартира сред местните жители, които на драго сърце ще ви предложат такава, а цената със сигурност ще е по джоба на всеки.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!