≡ Menu

ТОП 10 на дамските парфюми за 2013-та година

Вече е 2014-та година и е време да се направи подобаващ обзор на миналогодишните парфюми за дамите!

Най-доброто време за обзор на една година е в началото на следващата! И в този ред на мисли по-надолу ще можете да видите именно “ТОП 10 на дамските парфюми за 2013-та година“, но преди това нека кажем няколко думи за 10-те парфюма в класацията и тези които не попаднаха в нея…

Дамските парфюми които ще видите в “ТОП 10 на дамските парфюми за 2013-та година” са селектирани измежду повече от 300 различни модела дамски аромати, които видяхме да излизат на модната сцена през изминалата вече 2013-та година.

дамски парфюми

дамски парфюми

Фактори по които определихме парфюмите в класацията

В определянето на това кои парфюми да влязат в класацията сме вземали предвид данни от редица форуми и портали насочени именно към парфюмите, на мненията на потребителите и на това кои са най-продаваните. В изборът ни участваха и други фактори като марка, тип на парфюма, популярност на марката и серията ако парфюма участва в такава, рекламна кампания и още много други които са имали по малко влияние в оценката.

Парфюми които не попаднаха в класацията

Това са парфюми които просто не им достигна съвсем малко или поне на по-голямата част от тях за да влязат в класацията. През 2013-та година бяха лансирани много други парфюми които си заслужават да им отделим внимание, но тази тема не е за тях, а само за по-по-най-парфюмите за жени на 2013-та година и затова ще се съсредоточим в тях.

Ето ги и толкова обсъжданите ТОП 10 дамски парфюма на 2013

  1. Omnia Crystalline Eau de Parfum – е парфюмът който много от феновете на модната къща на Bvlgari очакваха вече повече от 5 години продължение на най-успешният парфюм от линията Omnia, а именно Bvlgari Omnia Crystalline от 2005-та година.
  2. Bright Crystal Absolu – поредното желано продължение, но този път от къщата на Versace, наследник на дамският парфюм Versace Bright Crystal от 2006-та година.
  3. Armani Si – парфюмът който получи внимание повече от почти всеки друг парфюм лансиран през миналата година. Ароматът му е сред едни от най-желаните от дамите според проучването.
  4. Womanity Liqueurs de Parfum от Thierry Mugler е парфюмът за дамите който е може би най-популярното заглавие от Thierry Mugler, което притежава изключителен аромат, но това е ясно тъй като без този аромат нямаше да попадне в класацията.
  5. Sahara Noir е най-успешният хит от къщата на Tom Ford който бе лансиран за зимата на 2013-та година. Висококачественият му аромат се харесва от почти всяка 4-та дама така, че обмислете да го пробвате при следващата си разходка до близката парфюмерия
  6. The One Gold Limited Edition лансиран от Dolce&Gabbana през средата на 2013-та определено заслужава 5-тото си място, ароматът му е богат и наситен а флаконът му е луксозен откъдето и да го погледнете (чудесна комбинация)
  7. Roberto Cavalli Oud Edition е перфектният зимен аромат за нея, който ще направи цялостната ви визия много по атрактивна.
  8. Les Exclusifs de Chanel 1932 е единственият парфюм който бе представен през 2013-та година от модната къща на Chanel, но повярвайте доста са се постарали за аромата му!
  9. Guilty Studs Pour Femme е уникалният дамски парфюм от серията на Gucci – Guilty, който бе последно лансиран през 2013-та. Силна визия и топлият аромат са негови силни черти.
  10. Cour des Senteurs Versailles на Guerlain е последният парфюм от Френската модна къща с който няма да сбъркате ако изберете за своят нов аромат в гардероба.

Голяма част от тези дамски парфюми, а и онези които не бяха включени в списъка можете да видите в каталога ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!