≡ Menu

Сваровски – най-известната марка бижута на българския пазар

След навлизането си на българския пазар, известната марка Сваровски нямаше нужда от много време за да покаже на какво е способна. За кратко това стана най-известното име на пазара на бижута в цялата страна. Към момента милиони българи притежават различни украшения на известната марка – от обеци и пръстени през колиета, та чак до камъни от известния бранд, които са старателно прикрепени към мобилния телефон.

Богатото разнообразие от артикули обаче не би било достатъчно за да завладее родния пазар ако не бяха и твърде примамливите цени на известната марка. Всеки знае, че бижутата Сваровски лесно намират пазар, защото конкурират всички други производители на бижута с ниските си цени и примамващи оферти.

Важно е, разбира се, и качеството. То трябва да бъде високо, защото в противен случай никой не би купил неатрактивно и лошо изработено бижу, пък било то и за жълти стотинки. Сваровски тук бори дори и най-добрите. Накитите зад прословутия бранд се считат за едни от най-добре изработените. Не е тайна, че дори и световно известни дизайнери, които са известни с претенциите си и с взискателния си вкус, включват към модните си колекции Сваровски елементи или дори цели бижута. Това само по себе си е остатъчно показателно за качеството и привлекателността на накитите.

Всъщност, интересно е точно това, че бижутата Сваровски са едни от най-красивите, които можете да откриете и едновременно с това пасват на почти всеки джоб. И точно това е което е направило Сваровски най-известното име на пазара за бижута в страната – факта, че марката успешно съчетава оригиналността и цената във всичките си творения.

А тайната на достъпните цени е много проста и е съвсем лесна за разбиране. Просто марката Сваровски предлага основно бижута от сребро, което не е толкова скъпо, колкото е например златото. Кристалите пък, които са запазената марка при изработка на бижута Сваровски, сами по себе си не са скъпи – просто са изработени както трябва и полирани до съвършенство. Това ги прави лъскави и искрящи като истински диаманти. Единственото, което леко завишава цените е покритието на сребърните накити, защото то се прави родий, който от своя страна е много по-скъп и ценен като материал дори от златото.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!