≡ Menu

Професионална козметика за лице за дехидратирана кожа

Много са факторите поради, които е добре да изберем професионална козметика за лице за нашата кожа. Професионалната козметика e висококачествена дерматологично тествана и селектирана, продуктите и са поставени под постоянен контрол на качеството. Известните марки са добре познати на нашия пазар и предпочитани в много козметични студиа.

Сухата и дехидратирана кожа вече не е проблем с професионалната козметика.

  • Дълбоко хидратиращ гел крем – има фина и нежна текстура, придава на кожата моментална свежест и хидратира в дълбочина. Предпазва кожата на лицето от вредните влияния на околната среда. През целия ден усещате комфорт и мекота, кожата е дълготрайно защитена от загуба на влага.
  • Мощни хидратиращи ампули – специално създаден активен концентрат за дълбоко хидратиране. Използвайте за много суха кожа, която създава чувство на опънатост. Много модерна формула регенерира клетките и едновременно предпазва. Кожата на лицето става сияйна, гладка и здрава. Коригира бръчките и фините линии.
  • Алое Вера Тоник – хипоалергичен, натурален и хидратиращ продукт. Доставя на кожата влага и естествен витаминен комплекс от алое вера, подходящ и за най–чувствителната кожа. Не съдържа парабени и има нежен аромат.
  • Нощен крем с Арган – крем подходящ за нощната фаза на съня, богат на естествени съставки от арганово масло. Абсорбира се моментално от кожата и позволява тя да диша и едновременно с това образува защитен филм срещу вредните въздействия на околната среда. Природните съставки имат ревитализиращ ефект, засилват естествените защитни реакции на кожата, омекотяват бръчките и хидратират в дълбочина.
  • Енергиен серум – серум предназначен за ежедневна употреба. Представлява лека, бързо абсорбираща се текстура, съдържа омега 3 + е мастни киселини, доставя на клетките ценния коензим 10. Обогатен е с екстракт от плактон, който подхранва клетките и предпазва от UV лъчите.
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!