≡ Menu

Козметично оборудване и естетични лазери за разкрасяване

Козметично оборудване и естетични лазери днес са основното оръжие за борба с редица фактори, като стареенето на кожата, премахването на следите от акне, борбата с целулита, хидратиране на кожата, заличаване на белези и редица други, така наречени естетични процедури за по-красиво лице и тяло. Като цяло оборудването с лазери или апарати за разкрасяване в един козметичен салон е разнообразно. Но тъй, като високото качество винаги е най-доброто решение, то ние ще разгледаме оборудване с марка лазери Fotona и апарата за козметични процедури Jet Peel.

Козметично оборудване Jet Peel същност, характеристики и процедури

За да остане млада структурата на кожата ни е много важно тя да бъде добре поддържана. Както знаем доброто хидратиране спомага за добрата кожна еластичност, свеж вид и възможностите да се възпроизвеждат клетките и. Именно терапията с този апарат цели вкарването в подкожната структура различни физиологични разтвори. Те могат да имат разнообразен състав с оглед на разнообразното си предназначение. Така благодарение на високочестотната си работа малките по размер молекули разтвор привикват дълбоко в кожата и я подмладяват, и изглаждат. С този козметичен апарат могат да се правят три основни и важни процедури в козметичните салони. Те са подготовка на кожните структури за последващи козметични процедури, чрез стимулация на циркулацията подкожно на микро ниво.

Втората основана процедура е премахването от повърхността на кожата, на вече мъртвите клетки, които запушват порите й и така възпрепятстват доброто усвояване на други серуми и терапии. Поставянето на серуми във вече добре обработената и подготвена кожа е последващата трета процедура, която ще гарантира, чрез различни субстанции, различни козметични нужди на пациента. Благодарение на този иновативен уред могат да бъдат изгладени леки бръчки и кожата да бъде цялостно тонизирана. Може да се повлияят появилите се, така наречени пигментни петна или да се заличат стриите. Освен това е възможна направата на пилинг, който по никакъв начин не уврежда кожата, а само я освобождава от мъртвите клетки. Пациентите подлагащи се на лазерни терапии е добре да подготвят кожата си предварително с този апарат. Дори третирането на косопада и дълбокото овлажняване на кожата са възможни с това чудо на техниката в козметиката. Процедурите с Jet Peel са напълно безболезнени и ефективни. Затова той е незаменима част от оборудването в козметичните салони.

Естетични лазери и възможностите им в козметиката

В днешно време лазерите са незаменима част от едно оборудване, било то в денталния кабинет или в козметичния. Благодарение на тях се извършват редица процедури, които са много ефикасни, напълно безопасни и сравнително безболезнени в сравнение с всичко друго. Сред лазерите за естетични процедури един от най-наложилите се и качествени производители на пазара е този с марка Fotona. Техните високочестотни и ефективни лазери са адекватното решение за редица козметични проблеми. Основно за естетични цели лазерите на марката се свеждат до два варианта SP Dynamis и QX Max. Те имат изключително широка гама от козметични приложения, като се започне от заличаване на татуировки, премине се през третиране на пигментни петна и обезкосмяване и се стигне до процедури за лечение на младежки пъпки и подмладителни процедури. Изброеното до тук се постига единствено, чрез използването на QX Max. С високотехнологичната надеждност на SP Dynamis се третират адекватно разширени вени и разширени капиляри. Освен това се заличават белези и се премахват брадавици, дори могат успешно да се топят мазнини.

Марка от този ранг се старае постоянно да е в крак с новостите в технологията и винаги представя добро обучение, чрез семинари и курсове, за да се ползват адекватно и пълно капацитета на предлаганите от нея лазери за естетични процедури.

Качествено козметично оборудване и естетични лазери са нещата, които днес изведоха естетичната козметика на едно ново, по-ефективно и най-вече безболезнено равнище. Независимо, какъв естетичен проблем имате, ако козметичния салон, където ходите е оборудван с качествени уреди за козметични процедури, като тези, то определено е на високо ниво. Затова винаги избирайте качеството пред посредствеността, защото само така ще постигнете високи нива на естетика, поради което се подлагате и на естетични процедури все пак.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!