≡ Menu

Dolce & Gabbana – маркови парфюми с покоряващ аромат

Покоряващите аромати на Dolce & Gabbana са сред любимите предпочитания за покупка на маркови парфюми на много мъже и жени. Изборът им несъмнено глези сетивата и ни кара да се чувстваме уникални. Марката предлага едни от харесваните и продавани аромати.

Ето и някои от най-харесваните маркови парфюми на Dolce & Gabbana:

  • Dolce & Gabbana Dreaming in Portofino

От италианския моден гигант лансират предложението през март 2012 година, като продължение на Light Blue от 2001 година. Серията предлага уникална свежест за мъже и жени. Ароматът е сътворен от свежи средиземноморски акорди, от личе и амбра. Плътни и силни сърдечни нотки от ирис, мускус кехлибар и пачули.

  • Dolce & Gabbana Rose the One

Запомнящ се парфюм с ухание на розов грейпфрут, касис мандарина, момина сълза, личи, божур, роза, ванилия и сандал. Ароматът е лансиран през 2010 г., а за лице е избрана актрисата Скарлет Йохансон.

  • Dolce & Gabbana the One

Цялостният вид на аромата е специален и много луксозен, от вида на флакона до ароматната течност. Връхни нотки – праскова и мандарина. Жасмин – сърдечна нотка. Базисни нотки – амбра, ванилия и мускус. За лице на парфюма отново е избрана Скарлет Йохансон, както и топ моделът Жизел Бюндхен

  • Dolce & Gabbana 18 La Lune

Ароматът е много фин, лек и нежен. Създаден за жената, която е свежа, чувствена и съблазнителна, но и много загадъчна и тайнствена. Основата на парфюма е лилия, корен от лилия, мускус и сандалово дърво.

  • Dolce & Gabbana the One, аромат за мъже

За силните и самоуверени мъже, готови да покоряват дамски сърца. Този парфюм е дързък и едновременно загадъчен. С нотки на кориандър, базил, джинджър, тютюн, портокалови листенца и кедър.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!