≡ Menu

Да „заловим” несправедливостта с помощта на мини камера

Шпионските изобретения са съчетание от въображение, компактност и хитрост. Предлагат се всевъзможни джаджи, коя от коя по-надеждни, търсени, интересни и странни.

Благодарение на усъвършенстването на технологиите, днес обществото може да се похвали с наличието на иновативни устройства, истинско чудо на „шпионския бизнес”, наречено мини камера. Всеки ден ставаме свидетели на редица подли постъпки, грубо поведение, несправедливост под различни форми, които ако успеем да докажем, бихме могли да получим желаното възмездие или просто да покажем, че сме различни и отказваме да се примирим, седейки тихо в ъгъла.

Както следва, разликата между обикновената скрита камера и мини моделите е в размера. Единствено и особено значимо различие, тъй като благодарение на миниатюрната си форма, те могат да се прикрепят към какви ли не предмети от ежедневието, превръщайки се в истински капан за всеки нарушител и недоброжелател. Едни от най-хитро измислените варианти са тези, вградени във флашки. Едва ли някой би се досетил, че докато записва нещо или просто си играе с красивата малка джаджа бива записан и заснет. Благодарение на вградения обектив, бихте могли да уловите всяка стъпка за врага или „приятеля” си. Друго изключително важно предимство на тези мини камери, е вградената акумулаторна батерия, както и добрата разделителна способност, които дават възможност за направата на 80-минутен запис, който впоследствие би могъл да се раздели на няколко видеоклипа, чиято продължителност да бъде до 3 минути. Създателите на уникалното устройство са се погрижи собствениците на мини камерите, вградени във флашки да разполагат с достатъчно пространство за видео записи, а именно – 3,5 GB памет.

Модел мини камери, които са си истинска сензация, са тези, закрепващи се зад обикновен пакет дъвки. Дали някой би се досетите, че изваждате любимото си пакетче дъвки не, за да си вземете една, а да го запишете? Едва ли. С този модел камери всеки може да се превърне в опитен шпионин, разполагащ с твърди доказателства за извършването на каквато и да била нередност. Освен това, камерата може да ви „подскаже” в какъв режим се намира в момента, в случай че се объркате, благодарение на светлинния си индикатор.

Друг, много хитър вариант, който може би е дело на умели шпиони, са мини камерите под формата на копчета. Съвсем обикновен предмет, който всеки носи върху една или друга своя дреха, но с необикновени способности – да записва и предава звук и картина. Освен че е замаскиране зад реално копче, устройството притежава изключително висока резолюция, на която не ще се опре и най-хитрия лъжец.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!