≡ Menu

Посветете се на Керамоти почивки

Сгушено по поречието на река Нестос, там врязано в най-красивата част от Егейско море, е разположено чудно спокойно гръцко градче. Казва се Керамоти и е едно от любимите места на българите за почивка в Южната ни съседка. Keramoti е същински рай за любителите на природата и спокойствието. В него летовниците могат да се насладят на дълга и чиста плажна ивица и спокойно море. Всички тези неща превръщат т.нар. “Перла на Егейско море” в неустоимо изкушение за прекарване на лятната почивка със семейството.

Ако не познавате Керамоти досега, можете веднага да разберете любопитни и полезни факти за него от Фейсбук страницата Керамоти почивки. За разлика от много други страници в социалната мрежа, които са създадени с цел да промотират и рекламират ресторант, заведения или туроператорски услуги, Керамоти почивки е независима и единствената й цел (поне засега) е да свърже и да се яви обединяващо звено между феновете на приказното гръцко градче и тези, които все още не са го посетили. Именно заради това, страницата предлага различна информация за места за отсядане в Керамоти, заведения, апартаменти и т.н.

Керамоти Освен с полезна информация за Керамоти, Фейсбук страницата ще ви запознае и с множество други аспекти при пътуването, при приготовленията на багаж, избора на подходящо пътешествие и т.н. Керамоти почивки публикува интересна и разнообразна информация от проверени източници и залага на забавни постове, които от една страна са смешни, а от друга полезни. Примери за такива публикации са:

  • Снимки на залезите в Керамоти;
  • Снимки от птичи поглед;
  • Снимки на пристанището;
  • Линк с актуална информация относно времето в Керамоти;
  • Забавни тестове, свързани с посещението на дадена дестинация;
  • Песни, които са характерни за гръцкия дух;
  • Интересна информация относно градовете, които са наблизо;
  • Статия със съвети как можем да преодолеем страха си от пътуване и др.

Ето защо не се чудете, а лайка на Керамоти почивки кликнете! Ако считате, че можете да допринесете с интересна нова информация за градчето или да споделите лични преживявания от там, страницата на Керамоти почивки е подходящото място за това!

Не пропускайте и да следите актуалните постове на страницата, защото администраторите планират да организират различни забавни игри през социалната мрежа.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!