≡ Menu

Едно добро решение за цялото семейство – ски в Пампорово.

След като лятната почивка приключи, вече трябва да се помисли за зимата. Добре е човек да прекара почивните си дни в планината. Ако още се чудите къде да отидете, за да се насладите на снега и зимната тишина, ние ще ви помогнем да изберете възможно най-доброто място.

Искате да се научите да карате ски или сте запалени скиори от години? Каквито и да сте, за вас има специално изградени писти, по които можете да се спускате денонощно. Ще ви разкажем за един от най-красивите зимни курорти в България – Пампорово.

Този курортен комплекс се намира в Родопите и може да ви предложи една незабравима почивка през зимата. Ако сте любители на ските и не искате да губите време в търсене на места за спускане, можете направо да прочетете, какво ще откриете в Пампорово.

Всеки има свои собствени разбирания за добре прекарани почивни дни, това означава, че със сигурност няма да се разочаровате от комплекса. Там ще намерите всичко, което търсите.

Той се намира на надморска височина от 1650 метра и е разположен в най-красивата българска планина – Родопи. Дори и да не сте любители на ските, няма как да скучаете на това място, защото природата е уникална и ще и се любувате непрекъснато.

Ако пък търсите място за ски, без значение дали сте начинаещи или напреднали, това място е напълно подходящо за вас.

В комплекса има много и различни ски писти, между които лесни и трудни, така че няма как да не откриете подходяща за вас, по която да се спускате ежедневно.

Можете да пробвате уменията си и на алпийските писти, които са с приблизителна обща дължина от 25 километра.

Ако харесвате ски бягането, тогава отново няма да бъдете разочаровани. На територията на комплекса има писти за ски бягане, които са с обща дължина от около 35 километра.

Съоръженията, с които е оборудван курорта, са модерни и съвременни. Има специални машини за сняг, които са готови да направят снежната покривка идеална, в случай че естествената не е достатъчна. Така можете да бъдете сигурни, че почивката ви няма как да бъде провалена.

Ако изберете Пампорово за ски, всички ваши очаквания ще бъдат напълно задоволени. Местата за отсядане също няма да ви разочароват.

Има много хотели в курорта, между които отделни вили и цели хотелски комплекси, от вас зависи какво ще изберете.

Според изискванията и желанията ви, можете да отседнете както в хотели с две звезди, така и в по-луксозни четиризвездни комплекси, в които ще намерите услугите, от които имате нужда.

Един от най-популярните комплекси в Пампорово, който разполага със собствена ски писта.

Зимният сезон наближава и е време да помислите, къде ще отидете, за да прекарате чаканите незабравими мигове.

Вие решавате какво да изберете, но е хубаво преди това, да разгледате какво предлага Пампорово.

Ако отидете на ски в Пампорово, със сигурност няма да съжалявате за това и няма да искате да си тръгнете. В това сме абсолютно убедени.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!