≡ Menu

Акумулаторни коли за деца – любов към бранда още с първите си стъпки

Или каква е връзката между лъскавите автосалони, акумулаторните колички за деца и „Ще си купя най-страхотната кола, когато стана голям”?

Ако някога сте посещавали автосалони, на които се представят всички вносители на автомобили в България, сигурно сте забелязали и различното отношение към т.нар. потенциални клиенти от страна на търговците.

Докато някои трудно свалят дори и прозорците на предните врати, за да погледнем вътре, други ни дават пълна свобода, като ни настаняват удобно и разказват омайно, без да ни натрапват задължителността на покупката.

Още по-интересно е, когато се обръща внимание дори и на дечицата. Какво ли е усещането да си на 7 годинки и да се качиш в Мерцедес, който струва 100 000 лв.? Едва ли хлапето си мисли за покупка точно сега. Едва ли го интересува и колко струва, но със сигурност в него ще остане спомен, който години наред ще работи в посока „Искам да си купя тази страхотна кола, когато порасна”? Както се казва „добрите търговци мислят и в перспектива” :)

Е, няма как мама и татко да купят на бъдещия шофьор истински Мерцедес, но винаги може да се намери един прекрасен акумулаторен детски компромис – акумулаторна количка за деца.

На пазара за детски играчки отдавна има голям избор на акумулаторни коли. Някои от тях не претендират да са носители на традициите на истинските автомобилни производители, но има и такива, за които това е факт. В групата на вторите попадат обикновено копия на най-луксозните, най-популярните и най-атрактивните брандове от истинските пътища – Мерцедес, Ауди, Ферари, Ламборджини, БМВ, Порше. Истински легенди и мечта за всеки човек.

В детските акумулаторни колички няма как да се правят и показват високотехнологичните разработки, но със сигурност основните функционалности са си на мястото – клаксон, колани, ключ за запалване, фарове и естествено марката. (Повярвайте, това е напълно достатъчно за всяко дете, за да се забавлява часове наред в парка.)

Съвсем сигурно е, че никой голям в бранша няма да допусне отклонение от качеството дори и да става дума за детски акумулаторни колички. Затова и лицензите гарантират качеството. Качество, което ще направи детето по-усмихнато и с по-голямо самочувствие: „Аз карам акумулаторна количка Ауди, а татко още си кара добрият стар… :)”

Марката на акумулаторната количка, така удобно ще се настани в подсъзнанието на детето, че е много вероятно един ден, когато порасне, наистина да си купи истински автомобил от същата марка. И това наистина ще е резултат не само уникалното потребителското преживяване в автосалона, но и на детската площадка с прекрасната акумулаторна количка, подарена за Коледа или за рождения ден.

Та, ето каква е връзката между лъскавите автосалони, акумулаторните колички за деца и „Ще си купя най-страхотната кола, когато стана голям”? :)

А ако се интересувате повече, може да видите конкретни модели.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!