≡ Menu

Търсите детска градина в столицата?

Изборът на детска градина е изключително важен и всички родители трябва да подходят много внимателно към него, защото по този начин те решават, как ще продължи развитието на детето им. При постъпването в детската градина, майката се разделя с детето си за пръв път и го поверява на други хора, които ще го възпитават вместо нея.

Тригодишните деца вече могат да са самостоятелни, те умеят да общуват и затова не е проблем да бъдат изпратени в частна детска градина в София, където ще се занимават и учат заедно с връстниците си.

Годините, които те ще прекарат в детската градина, ще ги направят по-самостоятелни, те ще придобият социални умения и ще открият своите таланти. Въображението им ще се развие още повече, а учителите ще се постараят да формират правилните им представи за околния свят.

Коя детска градина да изберем?

В повечето общински занимални няма достатъчно места, затова родителите са съгласни да пратят детето си в която и да е, като същевременно гледат да е по-близо до тях.

В частните детски градини разходите са по-големи, но там средата е много по-подходяща за децата. Те се обучават в малки групи и това дава възможност за индивидуално отношение към всяко дете.

Служителите получават по-високи заплати, а това ги стимулира допълнително да дават всичко от себе си. В детската градина приемаме всяко едно дете като уникално, стремим се то да се чувства добре и го насърчаваме да се държи общува с останалите, опитваме се да му изградим позитивно мислене и насърчаваме развитието на неговите заложби, като всичко става под формата на игра. Насочваме обучението в 6 основни области: физическо и творческо развитие, език и грамотност, социално и емоционално развитие, формулиране на математически представи и опазване на околната среда.

Дневният режим включва: изучаване на английски език, изкуства, математически игри, игри на открито, работа по творчески проекти, сън и др. Освен това, ние организираме и сезонни дейности между които: зелено училище, ски, посещение на зоопарка, посещение на коне ферма, уроци по плуване, тенис, футбол и др. Организираме и посещения на различни изложби и музеи, на Коколадния, детска опера и т.н.

В столицата не са много частните детски градини, които наблягат на чуждите езици, детската ни градина е една от тях. Хората, които работят при нас са професионалисти, те работят от много години в своята сфера на дейност и са обучавали деца от всякакви националности по различни програми за обучение.

Ние се намираме в квартал Симеоново, където въздуха е много чист, разполагаме и с паркоместа. Помещаваме се в просторна къща, имаме прекрасна градина и детска площадка, която е оборудвана с много съоръжения за деца. Работното ни време е през всеки делничен ден, приемаме деца на възраст от 2, 5 до 7 години. Разделя ме ги на възрастови групи.

Детската градина е правилното място за вашите деца, посетете ни и ще се убедите в това!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!