≡ Menu

Серията Pathfinder на Casio – подходяща за екстремни натури

Casio Pathfinder chasovniciМоделите от серията Pathfinder на Casio притежават барометър, алтиметър, електронен компас, аларми, могат да показват часа и датата. Но техните възможности не се изчерпват до тук. Часовниците са способни да се зареждат със слънчева енергия и да се синхронизират с изключително точни атомни часовници.

Дават информация за приливите и имат автоматично осветление. Всичко това се дължи на факта, че са оборудвани със сензора Solar Atomic Triple. При тези модели не е необходима подмяна на батерията и това ги прави изключително икономични. Те автоматично се сверяват според времето, което показват и атомните часовници. Колекцията часовници Pathfinder на японския производител представлява идеална комбинация от функционалност и атрактивна визия. С нея Casio доказва, че може да произведе мултифункционални продукти,които да представляват изключителни модни аксесоари.

Благодарение на усилията си да създадат продукти с първокласно качество, компанията се епревърнала в един от най-предпочитаните в света производители на ръчни часовници и е спечелила уважението и лоялността на клиентите си. Всички модели от серията Pathfinder са пример за способността на екипа й да се ориентира в това какви продукти са нужни на клиентите с по-екстремни занимания. Те са изключително здрави и подходящи за използване при различни условия. Изработени са от титаний, който е на практика нечуплив метал.

Перфектни са за хора, занимаващи се с по-тежка физическа работа или пък почитатели на по-опасни спортове като скално катерене или други подобни, които могат до доведат до повреда на любимия им ръчен аксесоар. С тези часовници собствениците им могат да бъдат сигурни, че разполагат с наистина надеждни спътници. За почитателите на заниманията на открито е особено важно да притежават и компас, който им помага да се ориентират за правилната посока. Термометърът пък им е нужен, за да се осведомяват за точната температура и така да се предпазят от твърде високите или твърде ниските й стойности.

Часовниците от тази серия са и с висока водоустойчивост, което ги прави подходящи за използване от почитателите на водните спортове. Следователно моделите са предназначени главно за по-екстремните натури – независимо дали те обичат да изкачват височини в планината или пък да се гмуркат в морето. Техният любим аксесоар може да бъде винаги до тях и да им дава полезна информация.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!