≡ Menu

Създаване на фирма и какво трябва да знаем за тази процедура

Начините, за да извършете създаване на фирма са два. Преди обаче да се заемете с цялата тази бумащина, трябва да знаете, каква точно регистрация на фирма искате да извършите, като тук визираме дали тя ще бъде ЕТ, ООД, ЕООД или АД.

Следващата отговорна задача е да имате ясна идея за това, с което вашата компания ще се занимава. Идеята ви трябва да е различна и креативна, за да се отличавате от всички други фирми на пазара, предлагайки нещо наистина уникално. На вариантите, които ще имате тук няма да се спираме подробно в днешната ни тема, а ще продължим напред относно стъпките, които са важни, за да извършите правилно самото създаване на фирма. И така, както вече казахме, начините за създаване на фирма са два. Единият ви вариант е да се натоварите с отговорната задача сами да събирате всички необходими документи за регистрация на ООД, ЕООД, АД или ЕТ.

Вторият вариант е много по-лесен, а именно да доверите процедурата за извършването на създаване на фирма на професионалисти или с други думи на адвокатска кантора. Запомнете, че това е много добър вариант, ако не сте наясно с всичко около самата регистрация на ООД. Така няма да се налага да губите времето си, като самата процедура ще бъде свършена бързо и качествено.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!