≡ Menu

Отървете се от старата кола и спечелете пари

Не е нужно старата кола да гние години наред, чакайки да бъде спасена. Нито пък трябва всеки ден да си причинявате агонията да гледате към автомобила, който не помните кога сте карали за последно и всички проблеми, които идват с него. Спасете се от всичко това като се обърнете към фирма за изкупуване на коли за скрап. Така ще се отървете от старото желязо, ще получите пари и спокойствие.

Най-добрият начин да се отървете от колата си е като се свържете с търговец или фирма за изкупуване на коли. Скрап фирмите са специализирани центрове, които ще вземат колата ви, спестявайки ви главоболията. Можете и сами да предадете колата си за скрап, но това изисква много физическа работа и време, които повечето хора не могат да отделят. И без друго всеки си има собствени проблеми на главата и едва ли би искал да се занимава със старата кола, която му се иска просто да изчезне.

Щом сте решили да дадете колата си за скрап, можете преди това да източите всички течности от нея, защото те са опасни за околната среда и здравето. Старият акумулатор също може да се извади, тъй като изпуска опасно химикали. Разбира се скрап фирмата може сама да се погрижи за това, като най-добрите такива ще го направят безплатно. Друго, което можете да направите, за да спечелите повече пари от колата си, е да я приведете в малко по-приветлив вид. Разбира се, професионалното лице ще огледа щателно автомобила и ще провери дали има годни за употреба части в него, но никога не вреди, ако нещата изглежда поне малко по-добре на вид.

Обадете се по телефона на фирмата или попълнете формуляр онлайн. На място ще дойде човек, който ще направи оглед и ще ви даде да попълните документацията. Ако се съгласите на цената и условията, повечето фирми ще извозят автомобила безплатно.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!