≡ Menu

Какво да направим при нужда от лек автомобил

Ако личният ви автомобил е на ремонт или сте го дали на любимата си дъщеря, то най-вероятно, ще се наложи да потърсите услуга от приятел. За съжаление хората трудно се разделят с колите си пък макар и за кратко, така че ви остава варианта рент а кар.

Как да вземете лек автомобил под наем за 1 ден

Обикновено хората се притесняват, че колите под наем са прекалено скъпи, за да си го позволят, но бързам да ви уверя, че това са просто поредните слухове. Първото нещо, което трябва да направите при нужда от лек автомобил, е кратка справка в интернет, като аз лично препоръчвам сайта на фирмата ни.

В него, ще намерите подробна информация относно наем на коли, цени и услуги. В наши дни интернет дава възможност да резервирате превозно средство от дома си и да направите една виртуална разходка из автопарка на дадена фирма. В електронните каталози, ще откриете снимки на седани, комбита, лимузини, джипове или микробуси, които можете да наемете.

И тук се връщаме на толкова стряскащите цени. В горе посочения сайт има меню промоции, където получавате уникалния шанс да вземете компактен VW Polo за 10 евро на ден, Chavrolet AVEO за 12 евро дневно или деветместен микробус Peugeot Expert за уникалните 50 евро на ден. Ако и тези цени ви се струват високи, то най-добре забравете за рент а кар компаниите.

В обобщение

Самата процедура по усвояване на колите, е лесна и приятна. Имате вариант да посетите фирмата на място или да ви докарат возилото пред входната врата. Извършва се подробен оглед и се съставя описателен протокол, в който са включени всички плюсове и минуси на избрания автомобил.
От кредитната ви карта се блокира сумата за посочения от вас период, в който ще използвате леката кола. Получавате пълен комплект документи и минавате кратък инструктаж (10 мин.), като веднага след това може да се радвате на придобитото возило.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!