≡ Menu

Как да направите вашия автомобил ВИП

Стилът на автомобила не е само показност, но модификация на превозното средство. Терминът “V.I.P.” произхожда от Япония, за да опише изменения на различни модели на луксозни автомобили, за да им даде по-характерен вид и повече индивидуалност и класа. Докато съществуват само модифицирани версии на този специфичен висок клас автомобили могат да бъдат технически, наречени ВИП автомобили, а най-хубавото е, че може да приложите VIP стил на почти всяка кола. Повече около газовите инжекционни научете на този линк.

Как да стане това, разкриват специалистите в бранша:

VIP стайлингът обикновено започва с богато, задни задвижващи колела в луксозен седан. Сред най-популярните платформи за VIP модификация, но европейският внос автомобили, сред които силно се отличава марката Mercedes растат и бройките. VIP Style се забелязва дори в американските автомобили. Много хора са на мнение, че моделът на колата не е толкова важен, колкото това как изглежда тя. Хората все по-приложими използват VIP стайлинг на КИА. VIP автомобили са традиционно в черно, бяло, сиво или сребро. Опитайте се да намерите подходящ автомобил в един от тези цветове или го постигнете, чрез професионално боядисване в един от тези цветове. Друга отличителна черта при изграждане стила на автомобила е в долната част на колата. Има няколко начина за използване на въздушно окачване, тъй като много от тях са висок клас модели, които са модифицирани и оборудвани с пневматично окачване за ВИП автомобили. Реално самото въздушно окачване няма да позволи да се намали обемът на колата и затова много ентусиасти инсталират специална система за контрол на въздуха. При специалист може да се постигне и желаното намаляване в разстоянието между колелото и калника.

Един истински VIP автомобил използва винтови поглъщания и въздушни възглавници. Някои от тях наблягат на много широки и ниско компенсирани потребителски колела. Колелата са може би най-важната характеристика на VIP стайлинга, а това е от съществено значение. Друга универсална черта е, че колелата трябва да се изравнят с калниците на автомобила, което изисква много ниско компенсирани задвижвания на задните колела. Обикновено такива компенсират предните колела и управляват моторните превозни средства, с повечето ВИП стил. Негативен ъгъл на изпъкналост – това е друг момент, който създава исканият стил. Ъгълът между вертикалната ос на колелото на превозното средство е често срещано.

VIP стилът на автомобили говори не само за ниски, но и широко разлети автомобили. Бодикитът, често може да подобри тези функции. Така бодикит се добавя за крайно оформяне на линии и създаване на ефектно присъствие.

От значение за ВИП стила на автомобила е и изграждането на интериора на купето. Луксът трябва да личи, както от вън, така и вътре. В много ВИП автомобили присъства затъмнението на стъклата, поръчкови елементи, кожени седалки, стелки и всякакви други аксесоари, които навяват индивидуалност и отличителност. Задължително е и високият клас дори на електронни аксесоари, а те от своя страна говорят за качество.

Много ВИП автомобили се придържат изцяло към характерни за дома удобства. Така например в колата могат допълнително да бъдат монтирани електронни уреди за измерване, DVD плеър, навигационна система, екрани, монитори и т.н. Всички те придават на автомобила външния вид на луксозен земен „кораб“. Всичко, от което може да се нуждае вашето превозно средство за по-добър комфорт може да откриете в онлайн магазините.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!