≡ Menu

Газов инжекцион на изплащане. Изгодно или не?

Изгодно ли е или не, да си закупим газов инжекцион на изплащане? Разбира се скептицизъм ни е нужен, за да се предпазим от изплащане на кредити, завишени без покритие. Опарилите се в областта на потребителските кредити са мнозина, но добрата регулация и използването на престижни и утвърдени институции за целта, намалява риска от измама.

Един газов инжекцион би ви струвал максимум хиляда и петстотин лева в повечето случаи. Тази сума при наличието на множество сметки за плащане, ангажименти към децата и семейството, понякога макар и малка е непосилна. Разсрочването й за кратък период от време би ви облекчило, а същевременно би ви спестило пари за в бъдеще с ползването на икономичните газови инжекциони. В момента този тип инжекциони са масово явление и практика. Повечето марки позволяват монтирането им, което е бързо, лесно и сигурно.

Газов инжекцион на изплащане е удачен вариант при наличието на газови колонки по бензиностанциите в цялата страна, а метан станциите са представени почти във всички големи градове. Газовите горива са по-евтини и ефикасни същевременно. Екологични са за природата в по-голяма степен от бензиновите и дизелови горива. Не отлагат голямо количество твърди частици и не задръстват дюзите и двигателите. Емисиите на азотен окис от дизеловите двигатели достига две хиляди процента.

Ниската загуба на мощност при конвертиране на газов инжекцион на автомобила ви е оптимална. 98% от мощността на двигателя при работата му на бензин се постига и при работа на пропан-бутан или метан. Многоточковото впръскване на горивото, регулирано от компютърна система намаля разхода. Двигателят е защитен и може да се експлоатира по-дълго, тъй като газовите горива не отлагат олово и сяра, които повреждат катализатора и разреждат маслото в картера. Коляновият вал и системата на буталата са запазени от по-бавното изгаряне при газовите горива и липсата на нагар. Бъдещите ползи и спестени пари от направата на стъпката да се сдобиете с един газов инжекцион на изплащане са видими. При изгодните условия на кредитния пазар в това отношение за момента, опцията е силно атрактивна.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!