≡ Menu

Придайте живот на входната врата с помощта на нова табела

Придайте характер на входната си врата, създайте едно невероятно първо впечатление. Пътят за създаване на такова минава през вратата отваряща се към него. Входа и входната врата, това са едни от най-важните точки за нашето изразяване на характера и навиците ни към околния свят.

Независимо дали живеете в апартамент, къща или вила можете да промените скучната, обикновена табела на входната врата. Дори използвайки и нискобюджетни материали, с добра изобретателност и страхотни идеи можете да раздвижите визията ѝ и да ѝ вдъхнете живот.

Табелките с номерата на нашите входни врати са част от нашия адрес, служат за ориентир, за по-лесното ни откриване. Затова тези, които се опитват да ни открият, търсят и се заглеждат първо в тях. Обикновено не се взимат под особено внимание, външният им вид изглежда съвсем обикновен и дори понякога леко простеещ, но с добро въображение и добра изобретателност могат да се превърнат в невероятни забележими аксесоари. Възможност да изразите себе си и да се отличите от другите. Най-обикновена метална или дървена плоскост, може да ви свърши чудесна работа, като например я пребоядисате или облепите с тапети, парче плат или кожа. Също така можете да оползотворите саксии, стари излишни портретни рамки, малки дървени сандъчета и най-разнообразни употребявани, ненужни вещи. За да вложите дух, можете да се придържате към съчетание с цялостната концепция на дома или на отделните стаи. Например ако всекидневната ви е оцветена в синьо, обзаведена или декорирана с аксесоари в морска тематика, табелката може да я измислите от предмети свързани с морето. Ще се получи едно невероятно съчетание и ще излъчва цялата енергия преобладаваща вътре в дома ви.

В резултат на добрата, оригинална декоративна идея за първото впечатление, освен че ще се предаде стил на табелата, но и ще остави запомнящи се следи в паметта на гостите.

Ето и няколко примерни снимки, които могат да ви помогнат да получите вдъхновение и да приложите въображението си.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!