≡ Menu

Кои врати са подходящи за отделните помещения?

Независимо дали ще избираме врати за нашия офис, апартамент или вила, е добре да сме запознати с това какво се предлага в търговската мрежа, от какви материали се изработват интериорните врати, кои са по-подходящи и разбира се, как да съчетаем интериорната врата цветово с останалите компоненти в стаята. Когато влезем за пръв път в дадено помещение или дом бързо си създаваме впечатление за цялостния облик на интериора. А именно интериорните врати са основният елемент – те създават чувство за уют и комфорт, вливат живот в дома ни.

Дневната е помещението, където семейството прекарва най-много време. Това е стаята, в която посрещаме гости и затова тя трябва да бъде едновременно екстравагантна и да създава впечатление, но и да е съчетана с останалата част от интериора. Материалът, от който е изработена интериорната врата, трябва да може да се почиства лесно, както ме посъветваха при търсенето ми на врати в Бургас. Добре е да е в комбинация с мебелното обзавеждане, да бъде в един стил с него, за да може заедно да предадат на дома модерно и стилно излъчване. Например стъклената маса и холната секция, които са неизменна част от дневната, идеално може да съчетаем със стъклена врата. Вратата може да бъде изцяло стъклена или със стъклени орнаменти в различни форми, но задължителното условие тук е касата на интериорната врата да бъде с цветовата композиция на цвета на мебелите. С избора на стъклена врата в дневната ще предадем чувство за простор и елегантност.

Изборът на врата в спалното помещение също никак не е лесен. Няма да сбъркате ако се спрете на врата – плътна, изработена от HDF или масивно дърво. Тези материали излъчват чувство на лукс и спокойствие. А с избора на врата, която е без осветление, ще запазите интимността на помещението. Интериорната врата за спалня също трябва да е в съчетание с мебелите, стените и дори пердетата.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!