≡ Menu

Как да намерим автоключар в София

Много пъти погълнати от ежедневието и динамиката в живота да забравяме някои спохождащи детайли. Това да забравим връзката с ключове от дома, да настъпи авария с ключа загнездил се в патронника и дори да хлопнем вратата на автомобила, а там да остане единствения ключ, с който разполагаме за запалване може да си е истинско шоково състояние за много хора. Именно за това съществуват услуги по ключарство. С ключарски услуги за град софия лесно можем да спестим ненужното притеснение и неприятното нещо.

Дори да не разполагате с резервен ключ за целта работят ключарските услуги, които предлагат специалисти по отваряне на всякакви брави и ключалки, в това число и авто ключари, които пристигат на място и подменят ключа с нов. За да е по-голяма сигурността на автомобила, а собственикът да е убеден, че работата е свършена до край, стари ключове могат да бъдат заменяни с нови, така ключалките се блокират.

Много хора в наши дни поставят ключ с чип наречен имобилайзър. Това е практика, която днес е широко разпространена. Такива устройства се монтират с поставянето на аларма за кола. Един имобилайзър може да има и без да съществува цялата налична аларма за автомобила. Въпреки това той дава гарант и по-голяма надеждност при опити за кражба, при разбиване на колата и т.н. Това е преимущество на опитни ключари и в частност за областта на ключарските услуги.

За какво още може да се наложи да потърсите авто ключар в региона на София?!

 • При необходимост от отключване на коли, камиони, бусове. Ключарските услуги имат за цел да боравят много внимателно и прецизно, без да повредят същността и вида на автомобила;
 • Ремонтиране на ключалки – тази услуга се налага при счупен ключ в патронната система на ключалката;
 • Смяна с нови патронни ключалки;
 • Изготвяне на изцяло нови ключове за различни модели автомобили и авто ключове, в това число транспондер;
 • Пренареждане на кодовата защита за старите ключове;
 • Деактивиране и възстановяване на имобилайзър;
 • Поправка на ключове;
 • Подмяна и поправка на ключа за багажник;
 • Разкодиране на ключове, работещи на принципа на ПИН код. В тази дейност ключарите работят със специализирани софтуери, които улесняват задачите им;
 • Монтаж и демонтаж на автомобилни ключалки и брави, подмяна на електрически системи;
 • Прекодиране и смяна на кода на всички видове ключалки след загуба, кражба или повреда в оригинален ключ;
 • Голямо разнообразие за клиента от оригинални ключове и дистанционни за управление на автомобили. Кодиране на устройствата и синхронизиране с модула на колата.

Положителна страна и голяма привилегия на клиентите нуждаещи се от ключарски услуги е, че такива могат да ползват по всяко време на денонощието. Преимущество на ключарите в София е, че работят по 24 часа и всеки ден от седмицата. Това означава, че когато и да ги потърсите те са на ваше разположение.

Днес съвременните услугите на ключари са необходимост, която предлага повече комфорт и спокойствие за стопанина и повече сигурност за колата.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!