≡ Menu

Цените на уеб дизайн услугите

Цените на уеб дизайн услугите варират в зависимост от нуждите на вашия проект. Както можете да предположите, по-сложните проекти струват повече пари, защото тяхното проектиране, изграждане, тестване, пускане и оптимизиране отнема повече време.

Също така изграждането на напълно уникални и авторски дизайн оскъпява допълнително изработката на вашия електронен проект, защото трябва да се имат предвид специфичните нужди на вашия бизнес, както и техническите функционалности, които са разработени за вашия проект.

В България можете да се възползвате от услугите на много фирми в този бранш, но всички те имат различни уеб дизайн цени. По-добрите фирми предлагат услугите си по-скъпо, защото са по-високо качество. В сериозните компании работят широк спектър ит ИТ специалисти – програмисти, графични дизайнери, уеб дизайнери, консултанти, SEO Оптимизатори, автори на съдържание, специалисти по рекламата, както и мениджъри. Всички тези хора са високо квалифицирани и поради това добрите фирми не могат да си позволят да дават ниски цени, но за сметка на това качеството на крайния продукт е в пъти по-добро.

Когато отправяте своето запитване трябва да имате предвид няколко неща (тоест да зададете няколко основни въпроса). В цената влиза ли изработката на Responsive или Adaptive дизайн, тъй като това е технологията, която модерните сайтове ползват. С други думи – ще имат ли красив и динамичен, гъвкав уебсайт, който да може да се отваря на всички умни устройства (например смартфони), или няма да имате такъв външен вид. Това не е скъпа услуга и повечето добри компании я предлагат по подразбиране.

Също така, когато става дума за уеб дизайн цени, попитайте специалистите дали биха могли да изградят всичко 1:1, както го искате. Това е важен въпрос, защото част от компаниите не разполагат със квалифицирани специалисти, които биха могли да разработят нещо твърде специфично. Ако случаят с избраната от вас фирма е такъв, може би е добър вариант да отправите запитвания към още няколко компании и да прецените на коя да се доверите.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!