≡ Menu

Фирма изкупува автомобили за скрап

В случай, че вашият автомобил си е „изпял песента”, вие можете да нарушите традицията в нашата страна да го изоставите пред блока и да го чакате да изгние. Как?
Като се обърнете към една от многото фирми, които правят бизнес с изкупуване на автомобили за скрап.

Благодарение на технологията на рециклиране на стари автомобили, хората създават нови и полезни уреди и съоръжения, а и подпомагат екологичното равновесие. Вие можете да станете част от това като се обадите на компания занимаваща се с изкупуване на колите за скрап и оставите всичко в техните ръце.

Да, хората от компанията за коли за скрап знаят добре как да ви освободят от ангажимента със старото возило и на всичкото отгоре ще ви платят пари за това.

Предавайки колата си за старо желязо, вие печелите пари и място във вашия гараж. Всичко което е необходимо около обработване на документи в КАТ, организация по превозването на колата и пр. ще бъде свършено от хората от фирмата, така че смело може да кажем, че предаването на автомобила ви за рециклиране няма да ви отнеме време и нерви. Ние ценим вашето спокойствие и се стремим да ви облекчим по всякакъв начин.

При предаване на автомобила, той ще бъде обработен като първо се свалят гуми, стъкла, акумулатор, отнемат се течностите от системите, снемат се неметалните части.

Всичко това е началото, следва самото пресоване и преработване. Процес, който пести енергия, ресурси, е и помага за по-малко замърсяване на природата.

Посетете сайта ни, в случай, че тази статия ви е заинтересувала и накарала за се замислите за съдбата на старата си кола. Там ще намерите нужната ви информация и може да се свържете с фирма за скрап.

Всичко това няма да ви отнеме време, а не бива да се забравя, че ще спечелите и пари от сделката.

{ 1 comment… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!