≡ Menu

Почивка в Диамант Китен

Диамант Китен е хотелски комплекс, разположен на 50 м. от южния плаж на курортното селище; разполага с изключително луксозни бутикови апартаменти, чиито интериорен дизайн е направен от истински специалисти в областта, за да могат нашите гости да се почувстват като в истинска диамантена мина – където и да погледнете из хотелския апартамент, който наемате, ще видите внимание към детайла и перфектно съчетание на стилове, мебели и всичко необходимо за луксозната Ви почивка. Диамант Китен разполага също и с отделни студиа, както и с двойни и единични стаи, издържани в същия фюжън диамантен стил. Хотелският комплекс предлага условия за всеки вкус и може напълно да задоволи нуждите на своите гости, които са обслужвани като крале и кралици в комплекса – в крайна сметка, самото име говори за това – ще се почувствате като най-високопоставен държавен глава. Всеки един от нашите гости бива обгрижван и пазен, само както се пазят диамантите в короната на английската кралица, например.

Диамант Китен Ви предлага перфектно място за почивка и отдих през лятото на достъпни цени!

За нашите кралски гости – а това сте всички Вие, които изберете да отседнете в хотелски комплекс Диамант Китен – ние предлагаме апартаменти и студиа за двама, апартаменти за трима, апартаменти за четирима – семейство или приятели – да, защо не вземете няколко приятели с Вас и по-този начин цената на Вашия престой ще бъде още по-ниска! Хотелският комплекс разполага и с голяма открита тераса, както и с по-малки тераси към всеки от апартаментите – така че може да прекарвате летните вечери в романтичната обстановка на Вашата собствена стая, седейки на терасата, прегърнали вашата любима или любим и отпивайки глътки ароматно питие – звучи като сън, нали? Това е и нашата цел, да осигурим едно незабравимо прекарване на лятната Ви почивка или ваканция в нашия диамантен хотелски комплекс!

А ако сте семейство и идвате за почивка на морето, Диамант Китен предлага също огромна градина и отделен детски кът, където Вашите най-скъпи същества могат да лудуват по цял ден, разбира се, под Ваше наблюдение, ако са много мънички, но така Вие ще можете да се разположите удобно на сянка, до Вашия любим, да отпивате от новаторските питиета, които нашите бармани предлагат и да мечтаете за светлото бъдеще на Вашите деца.

Диамант Китен е истински вдъхновяващо място, където не само можете да си отпочинете и да презаредите батериите си за нова порция работа, но можете да се върнете в големия, забързан град с нови идеи и свежи проекти, които да Ви донесат финансови постъпления. И всичко това само на едно място, събрано под покрива на уютния, но луксозен хотелски комплекс – Диамант Китен!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!