≡ Menu

Спокоен сън и възстановяване със ZMA

Може да откриете, че спите и се възстановявате по-добре ако приемате ZMA. Положителните ефекти от дълбокия и по-спокоен сън са доста. Патентованата формула ZMA Original на Trec Nutrition ще ви помогне да спите значително по-добре. ZMA е евтин начин да подобрите след тренировъчните резултати и да се разделите с известно количество нежелани телесни мазнини. Освен това е идеалният начин, който ще донесе така търсеният дълбок и спокоен сън ако нивата ви на стрес са високи и се чувствате превъзбудени.

ZMA и бодибилдинга

За дълбок и по-продуктивен сън, приемайте ZMA, комбинация от магнезий, цинк и вит. B6 преди лягане, за да изградите и възстановите мускулите си докато сладко си похърквате. Антиоксидантът, цинк ще бъде активиращия фактор в процеса на възстановяване на тъканите. Цинкът е съставна част на инсулина, което прави функционирането на инсулина зависимо от цинка. Цинкът помага за натрупването на гликоген в организма, който да се използва за енергия. Този минерал също помага за производството на мъжки хормони. Мъжете приемащи ZMA се радват на повишено либидо и подобрена сексуална функция! Резултатите от научни изследвания показват по-високи хормонални нива, увеличено ниво на инсулиноподобни фактори на растежа както и увеличение в силата на атлети приемащи ZMA вечерно време, като причините са същите заради, които приемат креатин през деня. Магнезият и вит. В6 са органични елементи нужни на много ензими за енергиен трансфер. Витамин В6 (пиридоксин) служи като коензим в много от фазите на аминокиселинния метаболизъм. Магнезият и вит. В6 работят заедно, за да заредят организма ви с енергия. Използвайки висококачествената патентована формула ZMA Original на Trec Nutrition, ще увеличите силата на мускулите и ще допринесе за по-спокойния ви сън!

ZMA и горенето на мазнини

Ако се усетите, че често посягате към снаковете в мини-барa на хотелската си стая или в дома, се пригответе се да се сгушите за много дълбок сън. Не се изненадвайте ако подобрения ви сън се окаже ефективен начин да преборите нуждата да похапвате късно вечер. Научно изследване е установило силна взаимовръзка между безсънието и натрупването на излишни килограми. Недостатъчния сън води до повишаване нивото на невропептид У, който увеличава апетита, а когато сме сънливи по-малкото лептин и повече грелин води до усещане за глад и повишен апетит. Липсата на сън е причина посредственото освобождаване на серотонин и допамин. Сладките храни са начин за стимулиране на синтеза на допамин и серотонин, можем лесно да разберем защо се влачим през мокета в хотелската стая към мини бара, дори да се прозяваме по целия път. Trec Nutrition ви съветва да пътувате винаги с най-добрите хранителни добавки с високо съдържание на аминокиселини. Всяка добавка съдържаща триптофан е страхотна, защото стимулира повишението на серотонин за да подобри настроението ви, предразположи към спокоен сън и чувство на ситост без да изпитвате нужда от сладка храна.

Доверете се на хранителните добавки от Trec Nutrition като ZMA Original, които работят за Вас докато спите. Никога не подценявайте лечебната сила на съня!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!