≡ Menu

Съвети за отслабването

И така продължаваме със съветите и препоръките, когато сте си поставили за неотложна цел, това да свалите излишните килограми.

програма за отслабване

програма за отслабване

  • Един от най-лесните варианти (и то без да се налага да изваждате дадени храни от вашия режим, защото както казахме в първата част, това не е най-удачния вариант) е да преминете към, така да се каже „нискокалорични версии на храните”, от които образно казано ви „потичат лиги”. Пицата би била също толкова вкусна и с кашкавал с по-малко съдържание на мазнини, и по-здравословна. А разликата в калориите, ще я усетите в бъдеще, когато започнете да постигате желания резултат.
  • И докато се целите в тези „нискокалорични версии на храните”, трябва същевременно да търсите и храните, богати на фибри, защото те предизвикват чувство на заситеност, което трае и по-дълго. Например няма да е лошо да прибавите една чаша пълнозърнесто брашно към тестото, от което ще направите пицата. И не забравяйте също така да преминете и към по-нискокалорични напитки, ако не може да откажете содата или бира – вариантите са или диетична сода или лека бира.
  • Но най-добре пийте или вода, или сок от различни плодове, тъй като те са най-безвредни и най-ефективни. Ако не можете обаче да се откажете от висококалоричните напитки, то прибавяйте към тях техните нискокалорични еквиваленти и постепенно уголемявайте дозата, докато не стигнете дотам да премахнете напълно висококалоричната напитка от вашето меню. И друго важно. Обезводняването въобще не е ваш съюзник при борбата с излишните килограми – старайте се да пиете вода преди да седнете да ядете и това ще ви помогне да не чувствате такъв глад, както ако не пиете вода, а директно сядате да ядете.
  • И друг важен ефект от пиенето на вода преди хранене, е че вие ще сте концентрирани какво точно ядете и от кое да ядете. Защо? Защото благодарение на водата няма да чувствате чак такъв глад и следователно няма да се нахвърляте директно на първия срещнат продукт или блюдо, а ще прецените кое ще е най-подходящо и леко за консумация.

Научете повече за нашата програма за отслабване, с която можете бързо и лесно да отслабвате, защото в нея са включени индивидуален хранителен режим и безплатен телесен анализ. Всичко това и още много съвети за отслабването.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!