≡ Menu

Мъжко бельо за спорт

Когато избираме мъжко бельо за спорт трябва да се съобразим не само с тенденциите в модата, но и да наблегнем на удобството. Мъжкото бельо е съществена част от облеклото на мъжа, затова трябва да бъде подбрано с вкус както останалата част от тоалета.

За съвременните спортуващи мъже, какво мъжко бельо носят никак не е маловажно.

Освен секси дизайн, мъжкото бельо за спорт трябва да носи комфорт. Материята на висококачественото мъжко бельо се различава от бельото на ниска цена.

Мекотата на памука, издръжливостта на елстана и бамбуковите нишки са основни при избора на мъжко бельо за спорт. Качественото бельо има в себе си мънички дупчици, които осигуряват на тялото охлаждане по време на физическо натоварване.

Всеки мъж има различен вкус, но когато избирате мъжко бельо за спорт, наблегнете на естествените материи и качествените кройки.

Твърди се, че за спортуване, боксерките от лека, памучна материя възможно най-добрия вариант – осигуряват пълна свобода на движенията.

Доста мъже предпочитат слиповете. Те обаче затрудняват движението, обгръщат тялото плътно, което води до застой на кръв в кръвоносните съдове и предизвиква дискомфорт.

Ластичния колан е създаден, за да придържа различни части на тялото с цел да ги предпази от травма по време на спорт. Може да се носи на гърдите, кръста или корема, в зависимост от нуждите на спортуващия.

Ластичните чорапи са задължителни когато имате проблеми с кръвоносните съдове на краката. Функцията на тези чорапи е да укрепват и поддържат стените на тези кръвоносни съдове при физическо натоварване.

Избягвайте синтетичните материи – те могат да раздразнят кожата ви. Бельото не бива да оставя следи по тялото –  това означава, че е тясно и спира кръвообращението.

На какво мъжко бельо за спорт ще се спрете, зависи от вкуса ви, от хигиенните  ви навици, от вашата инруиция и физика. Във всеки случай обаче носете бельо, което повдига самочувствието ви и ви кара да се чувствате спокойни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!