≡ Menu

Колко струва лечението с базални зъбни импланти

Цената за лечението с базални зъбни импланти, не се изчислява на бройка, а се базира на клиничната картина при различните пациенти. Ако последните имат пародонтално заболяване или друг ти проблеми, то вероятно и стойността на манипулацията, ще бъде по-скъпа.

Добре е да знаем, че базалните зъбни импланти, се поставят в най-твърдата кост, която наричаме още кортикална. При тях няма нужда да чакате зарастване на раната от извадения зъб и процедурата по интегриране на импланта започва непосредствено след стоматологичната интервенция.

Как пестим пари чрез базални зъбни импланти

Услугата по консултация, вадене на зъб, закотвяне на имплантите и полагането на нови зъби, ще струва различно, при различните хора. Въпреки всичко вие можете да разгледате сайта ни, за повече информация свързана с актуалните цени на Центъра по базална имплантология. Там ще видите тарифните планове и всичко, което ви интересува относно същинския процес на работа.

Базалните импланти ви дават реалната възможност да спестите пари, заради изключително добрия си дизайн позволяващ лесно поставяне и краткотрайна операция. От три до пет дни трае същинското лечение, след което ще се сдобиете с чисто нови зъби, които да повишат самочувствието ви и подобрят начина на живот.

Парите се пестят главно от посещенията в центъра по дентална имплантология, тъй като при конвенционалните импланти, те биха били значително по-чести, заради периода на изчакване заздравяването на мястото, където е ваден зъб. Базалните варианти нямат подобно изискване и нещата се случват буквално за няколко дни.

В обобщение

Независимо от вашето клинично състояние, ще се снабдите с базални импланти най-късно на петия ден от посещението на клиниката, която сте избрали. Този срок може да бъде намален, ако използвате услугите на горе посочения сайт. Инвестицията във вашето здраве е разумно решение, което ние одобряваме и смятаме, че няма по-добре похарчени пари от тези за подобряване на усмивката ви.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!