≡ Menu

Как да правим истински футболни прогнози

Може би и вие искате да можете да правите истински печеливши футболни прогнози, които се основават на задълбочени анализи, статистики и мнения. Това разбира се, е трудно тъй като изисква много отделено време, през което да се запознаете с историята на футбола, различните първенства и турнири.

Основния начин да правите точни футболни прогнози е като гледате мачовете и се интересувате от всичко, което се случва преди, по време и след тях. Запасете се с много време, нерви и дано съпругата ви да харесва футбол. Шегата на страна, има и по-лесен начин да намираме обосновани предвиждания за края на даден мач и този начин е като посетим новия сайт за футболни прогнози.

Авторите на сайта са се погрижили да ви запознаят с пикантни подробности от кухнята на отборите в Испания, Англия, Италия, България и т.н. като не пропускат дори и най-малките детайли. Вие ще прочетете пълен рапорт за наказани и контузени играчи, треньорски рокади, скандали в съблекалнята и дори секс интриги около футболистите.

На края на всеки анализ дават своята прогноза, но ви оставят възможността сами да прецените дали тя е вярна или не. Вгледайте се в информацията за набелязания от вас мач и съставете ваше мнение за неговия завършек, нищо чудно то да се препокрие и с това на създателите на сайта, които между другото имат голям опит с футболни прогнози.

Препоръчваме ви да следите поне няколко пъти седмично и да прецените дали вашите предвиждания съвпадат с тези на майсторите. Ако отговорът е ДА то значи вие сте напълно готови да правите истински прогнози. При положение, че не сте съгласни с нещо написано в спортната уеб страница то тогава оставете градивната си критика във вид на коментар.

Освен, че ще се научите да прогнозирате мачовете от европейските първенства, ще имате и реалната възможност да хванете някой от мачовете и да спечелите пари. Всичко това обаче при условие, че си падате по залозите и не пропускате да посетите любимия ви букмейкър бил то наяве или по интернет.

Мнозина българи залагат законно на футбол и го правят най-вече заради тръпката. Телевизията не спира да върти реклами за спортни залагания и може би голяма част от нас изпитват нужда именно от обосновани и истински футболни прогнози.

Препоръчайте на вашите приятели, които също като вас искат да разгадаят, как за бога ще свърши поредното футболно дерби. Е остава да ви пожелаем наслука и да се надяваме, че успехите няма да закъснеят.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!