≡ Menu

Условия за ползване

warminaz.com вече се поддържа от екипа, който поддържа razkazi.info, statii.info, myseoblog.org, аквичоп.com и statiiki.com и е отворен към всички автори, които искат да публикуват статии. Имаме едно много важно условие – това което публикувате да е 100% уникално. Не приемаме спиннати, преразказани и т.н. Ако се чудите все пак дали ще одобрим статията ви, стремете се да отговаря на следните подробни изисквания- условия за ползване, които важат за всички директории за статии, които нашият екип поддържа.

Прочетох и приемам условията. Искам да напиша статия.

Защо държим на 100% уникално съдържание.

Уникалното съдържание се харесва много от Google и на читателите, които намират уникална информация в полезна за тях статия, а нали това е главната цел, да сте позиционирани добре, и да имате таргетиран трафик от потребители, за да осъществите продажби или да популязирате, това с което се занимавате, било то интернет магазин, корпоративен сайт, личен блог, личен сайт или услуга която предлагате.

За това ние държим много на правилата и не правим компромис с качеството на статиите, за да може всички потребители да са еднакво толерирани за труда, който полагат, като всички пишат уникално съдържание, така няма да има недоволни. Което пък от своя страна ви дава много силни връзки (линкове) за труда, който сте положили.

Защо не одобряваме ниско качественото съдържание.

Некачественото съдържание не се позиционира добре и не дава същата тежест, която дава сто процентното уникално и релативно съдържание. Ние сме сигурни, че вие не искате лоши позиции в SERP и некачествени връзки (линкове). Добрата seo оптимизация се прави само със 100% уникално съдържание към което трябва да се стремят всички оптимизатори за да имат много добри и трайни успехи в позиционирането и монетаризирането на своите сайтове.

Запазваме си правото да променяме тези условия по всяко време, ваше задължение е да ги проверявате периодично.

error: Content is protected !!