≡ Menu

Всички оферти за групово пазаруване

Ако човек е решил да си купи някаква почивка, дали не е най-добре да обърне внимание на сайт за всички оферти?

Представете си екскурзия до Гърция, почивка на Халкидики, почивка на Бали, на Малдивите, околосветски пътешествия и още куп други типове почивки при това намалени понякога и на 50%. Не звучи ли добре? Почивка на Малдивите за 1000, вместо за 2000лв?

Днес в България сайтовете за всички оферти станаха доста голямо количество. Конкуренцията прави така, че сайтовете предлагам все по-изгодни оферти. Почти е невъзможно вече да влезеш в един такъв сайт и да не откриеш намаления на всичко – стоки за бита и дома, прически, подстригвания, процедури, масажи, почивки, екскурзии, услуги за автомобила – автомивки, смяна на гуми и др. Отделно могат да бъдат намерени и куп други намаления като например: за обучителни курсове, за разни детски забавления, за ходене по ресторанти. Всъщност, в какво се състои чара на така нареченото групово пазаруване?

Тук важи правилото както е при търговията на едро. Колкото повече хора закупят дадена стока или услуга, толкова повече пада крайната цена за отделния потребител. Това е ! На хората не им остава нищо друго, освен да влязат в някой сайт за всички оферти и да си набавят каквото им е необходимо там. Не е толкова трудно, а и това може да достави удоволствие. Нека си представим следното:

Ставате сутринта и отивате на работа. Цял ден изкарвате прехраната си, за да дойде крайното число на месеца и всеки да получи заслуженото. И тогава идва момента, когато човек може малко да се поглези и да отдели и някой лев само за себе си… с едно масажче да кажем, което в сайтовете за оферти е намалено с 70%, например.Предложението звучи много апетито, а в криза като тази е модерно да се пазарува изгодно!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!