≡ Menu

Наемане на кола в Делхи

Ползването на кола под наем с шофьор би могло да направи пътуването ви удобно и комфортно във всеки град. Днес услугите по вземане на коли под наем София, Париж, Лондон, Делхи придобиват все по-голяма популярност. Можете много лесно да откриете и наемете услугата дори с шофьор, за да опознаете града. Не е необходимо да наемате допълнителен екскурзовод, за да се запознаете с атракциите на града. Водачът на превозното средство под наем ще е достатъчен, за да ви разведе из града. Докато наемате частен автомобил е добре да внимавате и да се погрижите за безопасността си преди сключване на сделка.

Ето и няколко съвета, които могат да ви помогнат преди сключване на сделката

Наемайте коли от регистрирани и реномирани rent-a-car компании. Трябва да имате впредвид, че колите и компаниите се легитимират от държавен регистрационен орган.

Трябва да проверите регистрационната карта на колата преди да я наемете, както и да проверите документите за правоспособност на водача. Някои компании развиват бизнеса си с откраднати документи. По тази причина те не разполагат с правоспособни водачи. Това може да доведе до проблеми в случай, че бъдете заловени от пътна полиция.

Трябва ли да разберете, че тарифата за наем на коли, прилагана от всяка от компаниите е различна? Някои компании добавят и допълнителна такса за разход на гориво, а други компании включват разхода за гориво в цената за наем на автомобила. Трябва да бъдете внимателни, коя е добрата тарифа за пробег кола под наем.

Прегледайте и си изяснете всички общи условия преди да сключите сделката. Също така се уверете, че няма скрити разходи. А също и дали осигуряват или не добре поддържан автомобил.

Извършването на всички проверки по-горе е задължително преди да финализирате сделката.

Преди сключването и е добре да се осведомите, за да се възползвате от най-доброто предложение.

Представете си, че отивате в Тадж Махал (Taj Mahal) или Хава Махал (Hawa Mahal). Можете да наемете и само кола за пътуването си до Делхи Джайпур (Delhi Jaipur) и Агара (agara), но не е интересно, а също ще е и по-скъпо. За предпочитане е да наемете кола в Делхи, ако искате да получите спиращата дъха гледка на Тадж Махал (Taj Mahal) и да опознаете и други атракции. Наемете автомобил в Джайпур, за да откриете красотата на „Розовия град“. Ако се интересувате от икономични пътувания можете да разгледате забележителностите на Делхи с метро, но то не ще ви отведе до всеки от ъглите на Делхи.

Делхи е столицата на Индия и голямо туристическо средище. В града има голям брой места, които да се посетят като например места като Храмът Лотус, „Qtum Minal“, Паметника на Махатма Ганди „RajGhat“, червената крепост, джамията „Jama Masjid“, арката „India gate“, притегателно място за туристите.

Ако Индия ви се струва прекалено далечна дестинация, защо не се забавлявате някъде по близо? Крит е възможност за невероятни изживявания!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!