≡ Menu

Какво да направим, за да открием евтин хотел в София

Намирането на евтин хотел в София не е трудно, но такъв, който не ви връща в годините на вашето детство е по-трудна задача. Много хора смятат, че евтиното си е евтино, но това не винаги е така и точно с тази задача ще се заемем сега.

Днес почти всяко търсене започва с помощ от интернет и проверка на големите туристически сайтове. Възможно е за един и същ хотел, цените да са различни, но това е защото самите сайтове си добавят някаква комисионна ако резервирате през тях. Ето защо, най-добрият съвет е да си намерите хотел в столицата и директно да звъннете на рецепцията му, за да попитате за цена. Цитирайте сумата, която сте видели онлайн и попитайте дали това е окончателната цена или може да се направи по-добра за вас. Така, ако сте по-голяма група или смятате да останете за по-дълго време, вероятността да получите някаква отстъпка е много по-висока. Следете внимателно за туристическите такси, те могат да са включени в цената, което е по-добрият вариант, тъй като вие виждате крайната цена. В случай, че не е включена, това допълнително ще оскъпи хотелската ви стая и може по този начин да надхвърлите определения бюджет за нощувки.

Помислете и за някой по-евтин хостел или семеен хотел в София. Със сигурност ще получите много по-добра цена, отколкото в големите хотелски вериги. Може би ще се наложи да се лишите от някой екстри, като вана, огледало със позлатена рамка или денонощен обслужване по стаите, но пък сумата, която ще спестите може да бъде доста солидна и да ви послужи за някой от искушенията на столицата.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!