≡ Menu

Какви хотели предпочитат туристите за своята почивка?

Лято 2014 свърши, но въпреки това хотелите по цялата България не спират да посрещат своите посетители. Повечето българи планират почивката си през есента за разлика от чужденците, които идват в периода от май до август.

Част от българите предпочитат да почиват в Гърция или в Турция, които предлагат сериозни намаления след като е преминал пик-сезонът, други български граждани остават в родната държава. Хотелите по българското Черноморие също предлагат на своите клиенти лукс, удобство, комфорт, обслужване Ол инклузив.

През месец септември 2014 година в страната хотелите са разполагали с над 2900 свободни места, където всички желаещи са имали възможност да отседнат.

Сайтът за новини от Бургас отбелязва, че през август на 2014 година бройката на местата за настаняване се увеличава с близо 6% спрямо същия период на миналата година.

Много от чужденците, които пристигат на почивка в България, планират да си закупят жилище в нашата страна. Те търсят най-вече просторни и светли апартаменти с две стаи, в нови жилищни сгради, на цени от 40 000 до 60 000 Евро.

Преди няколко години чужденците купуваха имоти предимно в Слънчев бряг и в други български курорти, през последните две години те купуват и търсят предимно жилища в градовете, където могат да живеят през цялата година. Жилищата в курортите са атрактивни, но през зимата курортите опустяват и не са най-доброто място за постоянно преживяване. Най-притегателни за чужденците са градовете София, Варна, Бургас и Пловдив.

За тези, които идват на почивка в София и планират да останат там за по-дълго време, препоръчваме настаняване в сгради, където се предлагат множество разнообразни услуги и има охрана. През последните години точно такива апартаменти под наем са най-атрактивните и търсени от гостите на столицата, които пристигат в София по работа, бизнес или за почивка с цялото си семейство. В такива сгради се предлагат до 80 вида различни услуги, тук ще се чувствате у дома си, ще имат повече пространство, по-големи и по-светли стаи, оборудвани с всичко необходимо – хладилник, телевизор, фурна, кухненска посуда и куп други неща.

Тези, които обичат планината могат да посетят един от многобройните планински курорти, които и през лятото предлагат на своите гости една спокойна и незабравима почивка на много атрактивни цени. Тук можете да съчетаете планината, свежия планински въздух, минералните води, забавленията, медицинските процедури и Релакс. Хотелите предлагат интересни оферти на приемливи цени с обслужване Ол Инклузив.

За тези от нас, чиито бюджет е много ограничен, са подходящи почивките в евтини хотели и къщи за гости по Южното Черноморие на страната. Любителите на евтиния отдих предпочитат да си платят нощувките, без никакви други екстри, колкото малко да се откъснат от ежедневието и да си свалят напрежението и умората, без да си разбиват месечния бюджет. Най-малко пари за почивка измежду чужденците, предпочитат да дават чехи и словаци.

Руските туристи у нас предпочитат скъпите и елитни хотели по морето. Те предпочитат да отсядат в 4-звездни и в 5-звездни хотели, които ще им предложат всички екстри за една незабравима почивка и задължително обслужване Ол Инклузив.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!