≡ Menu

Хотел в Благоевград сред природата

Първокласен хотел в Благоевград, едновременно разположен в града и в същото време сред вечно зелена природа. Запазил добрите местни традиции хотел в Благоевград ще ви посрещне изключително топло и гостоприемно.

В сърцето на красивата Рила планина само на 5 км., от центъра на града е разположен реновираният хотел в Благоевград, съчетаващ в себе си условията на първокласен хотел с най-доброто гостоприемно отношение.

В 3-звездният хотел в Благоевград ще ви посрещне уютна и хармонична атмосфера, усещане на спокойствие. Персоналът на вашия хотел в Благоевград ще ви очарова с услужливостта и дружелюбността си. Елегантният стил на комплекса, перфектно комбиниран с вложените материали и използвани материи ще ви внуши усещане за благополучие и лукс.

В най-добрият хотел в Благоевград ще откриете вдъхновение от уюта на апартаментите и стаите, подходящи за използване както за почивка, така и за малко делова работа. На ваше разположение са бюра и работни столове, ако сте решили да свършите важните бизнес задачи. За освобожданае от стреса и напрежението използвайте уредите във фитнеса на хотел в Благоевград, или лежерно се отпуснете в джакузитео, което е индивидуално за всеки апартамент.

Осигуряването на комфорт и усещане за спокойствие – това е основната цела на персонала. Вашият хотел в Благоевград прави вашите специални моменти безценни.
Възползвайте се от спа услугите и се оставете в ръцете на масажистите, или се отпуснете в сауната. Релаксирайте на по чаша питие във фоайето на приятния хотел в Благоевград. Сега е времето да оставите натоварения ден зад вас и да се отдадете на възстановяващи терапии.

За ценителите на здравословната кухня и за всички гастрономи ще се погрижат професионални готвачи. Ресторантът към хотел в Благоевград предлага богато меню, вкусна храна и необикновени десерти. Може за избирате качествени вина от богатия винен лист или всякакви първокласни алкохолни напитки. Ресторантът може да приеме над 100 гости, като към него може да се добавят и местата от външната лятна тераса с ароматно барбекю.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!