≡ Menu

Българските дестинации за почивка стават все по-предпочитани

България заема трето място в класацията за най-гостоприемните държави в Европа. Изследването е направено въз основа на съотношението качество/цена при следните показатели: професионализъм на обслужващия персонал, комфорт в стаите и стандарт на услугите. В подкрепа на това становище, от Института за анализи и оценки на туризма в България са установили, че близо 280 хил. българи предпочитат да останат в родните курорти. Тази тенденция продължава да набира бързи темпове, тъй като все повече от дестинациите в страна предлагат неустоими промоционални условия за отпочиващите. С вълнуващите предложения гостите спестяват от цената, но не и от незабравимите емоции, които ги очакват.

Индивидуално отношение
Популярните дестинациите в България държат на всеки детайл при посрещането на своите гости. Любезният персонал е отзивчив към запитванията на посетителите и готов да съдейства при организирането на служебни мероприятия, лични поводи и тържества. На територията на хотелите вече често има конферентен център, модерно оборудван с флипчарт, магнитна дъска, шрайбпроектор, мултимедия. При предварителна заявка от организаторите на фирмената среща, служителите в хотела могат да подготвят кафе-пауза или коктейл.

С внимание към акцентите в обслужването, в курортите са създадени специални условия за хората в неравностойно положение. Стаите за астматици и инвалиди отговарят на всички изисквания, така че нищо да не затруднява престоя им.

Спа изкушения
В уелнес центровете на добрите хотели работят опитни масажисти в сферата на кинезитерапията и балнеолечението, които се доверяват само на изпитани козметични марки в своята практика. Специалистите горещо препоръчват на посетителите сауната, парната баня и хидромасажите, защото спомагат за тонизирането на кожата и облекчават натрупаното напрежение.

Едни от най-добрите предложения за гостите стават спа-пакетите За нея и За него. За нежният пол списъка включва релаксираща вана с етерични масла, пилинг за лице, лимфодренаж с антицелулитен ефект на бедрата или на корема. Силният пол ще се възползва от пресотерапия, калолечение, криотерапия за крака и луготерапия, с доказани резултати при регенеративните процеси в организма. Повече за спа почивките у нас може да намерите в сайта.

Забавления за всеки вкус и всяка възраст
Топ дестинациите в България подкрепят активно ползите от спорта, затова се стремят да осигурят на посетителите интересни занимания през свободното време. Подходящи дейности за цялото семейство са минифутбол, баскетбол, волейбол. Към пакетната цена на офертите влиза и безплатно ползване на басейна, с включени шезлонги и кърпи. Хотелите подържат и специален детски кът, където професионални аниматори забавляват подрастващите с атрактивни игри, тематични шоу програми и дискотека. Възрастните пък могат да се възползват от специалните предложения за ледърбол, стречинг, водна гимнастика и народни танци.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!