≡ Menu

Защо да изберем тестери вместо парфюми?

Причината е ясна и тя е финансова, както винаги! Защо иначе ще предпочетем да си купим тестер, който обикновено е с липсваща капачка, който идва в транспортна опаковка ако не заради по-ниската му цена?

Не обръщайте внимание на тона ми по-горе, аз също ползвам тестери и независимо от това с какви пари разполагам винаги бих предпочела да си купя тестер който ще е понякога много по-евтин от своят дубликат по аромат който има куп непотребни и скъпи аксесоари. Убедена съм, че здравомислещите хора биха предпочели да си купят тестер пред това да изсипят пари за 2 парфюма за удоволствието да отворят скъпата опаковка, която след това задължително ще изхвърлят.

Защо хората се страхуват да си поръчат тестери?

Причините са много и различни, но това което наблюдавам и поради което предполагам подбужда опасенията на много потребители са некоректните продавачи предлагащи имитации вместо тестери, които всъщност пишат, че продават тестери, а реално когато куриерът почука на вратата ни носи лоша и нетрайна имитация.

Друга причина е изкуствено насадената идея, че тестерите са по-нетрайни от парфюмите. Ако случайно някой ви е заблудил с подобно твърдение се замислете над следното нещо:

– Кое е по евтино? Производителят да организира производственият си процес така, че да направи по-слаб парфюм само за мостра или да изсипе същата течност но в бутилка без капачка, без скъпи аксесоари и опаковка?

Естествено, че никой няма да пусне лимитирана серия само за да сложи по-малко парфюм и да се надява да спести от там. Просто тестерите не са предвидени за продажба, а само за тестване, което си го и пише някъде по флакона ако се зачетете. Както много пъти съм казвала тестерите и парфюмите не се различават, поне не по тези точки над които наблягам аз и които са важни за мен и предполагам повечето от вас които четете сега тази статия.

Естествено тестерите не винаги са подходящи, в такъв смисъл на практика те са перфектен избор но за лична употреба! Ако искаме да правим подарък с тях обикновено трябва да се запитаме от кое ще спестим повече от нашето представяне или от представянето на парфюма, всичко е въпрос на приоритети, но повече по-тази тема можете да прочетете в “Защо понякога тестерите са по-добрият вариант?”

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!