≡ Menu

Запознайте се с видовете парфюм и направете най-добрия избор!

parfume_20В тази статия ще ви представим 8 -те основни категории парфюм, както и няколко съвета за това как да нанасяте правилно своя аромат.

Преди време, жената се е отличавала със своя аромат. Днес сме по-склонни да приемаме аромата като аксесоар, променяме своя парфюм непрекъснато, така че да отговаря на нашата заетост и непостоянни настроения.

Понякога обаче, твърде големият избор може да доведе до объркване. Познаването на основните категории аромати ще ви помогне да определяте себе си всеки ден чрез уникално и завладяващо ухание.

1.Цитрус

Тези видове парфюм са живи и енергични, имат плътен нюанс на цитрусови плодове. Подходящ е за употреба през деня, докато извършвате текущите си задачи, спортувате или се срещате с приятели.

2.Флорал

Със сладък и романтичен нюанс, тези аромати са подходящи за „добрите момичета”. Флоралът е единична нотка, но понякога се комбинира и с други аромати на цветя, за да създаде усещането за класическа женственост. Този парфюм е подходящ за сватби, кръщенета, посещения на опера, балет или театър.

parfume_20_13.Плодов парфюм

Той е свеж и пикантен. Ароматът гали носа с ярка и позитивна нотка на ябълка, праскова, горски плодове, манго и много други. Бъдете красиви, без да прекалявате, нанасяйте този парфюм, ако ходите на кино или първа среща.

4.Зелен аромат

Носи миризмата на свежи листа и наскоро окосена трева. Зелените аромати са естествени и енергични. Изключително универсален парфюм, подходящ са за мъже и за жени, както и за всякакъв тип дейности и случаи на открито.

5.Морски бриз

Този вид парфюм е модерно изобретение, появява се за първи път като Christian Dior’s Dune през 1991. Ароматите са смес от синтетични съединения, които наподобяват ухания от природата като планински въздух, океански бриз и чисто бельо. Прекрасен избор ако ходите на интервю за работа.

6.Парфюм ориентал

Тези аромати са екзотични, чувствени и отчетливо женствени, убийствено допълнение към високите токчета. Това е смело решение, така че носете този парфюм ако смятате да съблазнявате или да провокирате.

parfume_20_27.Пикантен аромат

С чар от нотки на карамфил, джинджифил, канела, кардамон и черен пипер, пикантния аромат е перфектен за съблазняване в ретро стил. Носете този парфюм на следващата си родителска среща или на обяд с красивия колега от офиса.

8.Дървесен аромат

Този парфюм има базова нотка на кора и мъх, което го прави универсален артикул както за мъжете, така и за жените. Ще има силен ефект ако го носите на бизнес срещи или презентации в офиса.

Пълната гама видове парфюм можете да откриете онлайн или в специализираните парфюмерийни магазини.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!