≡ Menu

Тенденции в маникюра за летния сезон 2013

Ето че лятото наближава и всяка жена би трябвало да си зададе въпроса „Каква е модата тази година?” Отговорите са много. Може да заложите на никога неостаряващите ярки цветове – розово, жълто, синьо, зелено. Но какво всъщност мислят експертите в областта? Много от модните класици поставиха очертанията на лято 2013.

Интеркозметика представи най- подходящите цветове за предстоящия сезон. Името е от най-известните в този жанр и най-вече е познато като „изобретателят на Shellac”. Затова решаваме да се доверим на CND ви запознаем с техния избор на продукти.

Shellac-Summer-Splash-ss-2013

Pink bikini например е за класическия, но все пак приковаващ погледите маникюр. Това е цвят, който задължително трябва да опитате поне веднъж през лятото. А комбинацията с бански или с хубав водоустойчив часовник е перфектна за плажа, където всички ще гледат вас.

Lobster roll или класическия червен цвят също не отсъства тази година от предложенията на CND. Придава авантюристичен дух и едновременно с това улавя страстта на горещите летни нощи и дни. Удобен както за през деня, така и за вечерните емоции. Каквото и да говорим, мъжете сякаш полудяват като стане въпрос за червения цвят. Още един плюс, нали, дами?

Water park е другото неустоимо предложение за сезона. Събирайки в себе си красотата на морските вълни и изяществото на неповторимия син цвят, той е едновременно непретенциозен и различен от всички останали.

Grape gum е иновацията, предложена тази година от Интеркозметика. Тъмен цвят, който оставя метални отблясъци и перфектно контрастира с кожата Ви като приковава погледите към себе си. Повярвайте, няма да останете незабелязани с бижу като това на ръцете си. А ако нямате подходящия цвят бански, винаги може да го комбинирате с правилно избран дамски часовник.

Е, момичета, дано съм ви помогнала с избора за предстоящото лято и успех с приключенията! И на забравяйте, всяко лято си има история, но винаги е по-добре да изглеждаш привлекателно и модерно!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!