≡ Menu

Свежи модели и пролетни вълнения

В края на зимата вече копнеем за свежи дизайнерски дрехи, които да вдъхнат живот на сетивата ни. Пролетта не се познава само по свежите цветове, които все повече виждаме наоколо, можем да я свържем и с красивите свободни кройки на дрехите, които нямаме търпение да облечем.

Пролетната мода е една от най-приятните за много блогъри и критици. Това е времето, в което модния свят е зажаднял за интересни дизайнерски хрумвания. Асиметрията и свободните кройки са изключително подходящи за стоплящото се време и някак си дори без да са “на мода”, дизайнерите правят колекции, които включват точно такива елементи.

Всяка дама обича да се чувства красива, а така се чувства в красива рокля. Пролетните модели дизайнерски рокли са ефирни и подсказват за идващото лято, но заради цветовете – все още си личи носталгията по зимата. Обикновено пролетните рокли запазват по-актуалните за студените месеци тонове, но пък взаимстват от по-свежите летни кройки. Това съчетание прави пролетта любимото време от годината на много хора в модния бизнес.

Пролетта е също и времето, през което е по някакъв начин прието, че се започват нови неща – нови проекти, кроят се нови планове. Изобщо “новото” е нещо като лозунга на сезона. Новото може би означава и купища нови дизайнерски дрехи, на които просто не можете да устоите. Онлайн пазаруването по никакъв начин не затруднява дамите, които си падат по тенденциите, може би дори улеснява. То е идеалният начин на пазаруване, ако не обичате да ходите по магазините. У нас вече можем да намерим всичко онлайн.

Да пазаруваш дизайнерски дрехи онлайн не е толкова трудно – някои казват, че не могат да уцелят размера си, но всъщност има лесна таблица, по която може да разберете точния си размер и дрехата да ви пасне по-добре, от колкото очаквате.

А пролетта е точният сезон за пазаруване. След студените дни сме готови да преобразим целия си гардероб, за да се чувстваме красиви и стилни. Дизайнерските рокли и ефирните туники, както и полите с актуална дължина стават част от ежедневното ни облекло и дори настроението ни се повишава.

Дори е доказано, че има пряка връзка (положителна корелация) между доброто настроение и това да харесваме това, с което сме облечени. Освен това облеклото и комплиментите повишават и самооценката ни, защото когато другите ни казват, че изглеждаме добре, дори да си намиране недостатъци, сме склонни да ги забравим.

Със сигурност можем да се чувстваме красиви и през зимата, но когато захвърлим дебелите якета, няма как да не си признаем, че модното гуру в нас се събужда.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!