≡ Menu

Страстно червено

Червеният цвят е символ на страстта. Без него няма как да не останете незабелязани. Въпреки, че е показател за вечната женственост, в днешно време червеният цвят играе второстепенна роля. И все пак, ако харесвате този цвят и искате да привличате внимание, заложете на дамските обувки и дамските чанти в червен цвят.

Друг вариант да използвате този страстен цвят е като съчетаете дамски черни обувки, чиято подметка изпъква с червения си цвят и дрехи с червен цветен акцент при щампа или декорация.

Не е задължително да сте облечени от горе до долу в червени дрехи. Може да носите само аксесоари в този цвят – бижута, колани и т. н. Този цвят често присъства и само като отделна част от някоя дреха- копчета или ципове, бродерии и др.

Винаги можете да бъдете впечатляващи дори и само с един червен колан и дълги червени ръкавици. А ако желаете да бъдете и по-съблазнителни, заложете на червено бельо. Но ако ви се струва, че е прекалено, изберете модел, в който червеният цвят присъства само като акцент – презрамки, дантела, закопчалки и т. н.

Но освен по обувките, дрехите и аксесоарите ви, не пропускайте страстното червено и върху устните си.

Отдавна не е модерно обувките, колана и чантата да са в един и същи тон. Подобно съчетание дори говори за лош вкус. Вече има едно ново правило, а то е: червеното да бъде само върху устните ви и обувките ви. А какво по-просо от това. Друг е въпросът дали ще е ярко червено или по-тъмно наситено червено, зависи от вашия вкус. Но второто е за предпочитане.

Няма съмнение, че червените обувки добавят винаги много сексапил към всеки един дамски тоалет. Те са бляскави и изискани и придават много самочувствие и стилна всяка дама. А тези, които ги носят показват своята независимост и темпераментност.

Вижте повече на:

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!