≡ Menu

Празничен грим в Бароков стил

Празничният грим в Бароков стил е за тези дами, които предпочитат по-класическата женственост или плануват една празнична романтична среща. С безупречната си матова кожа в комбинация с червило в по-кирпичен оттенък и с красиви, искрящи очи ще успеете да покорите любимия си и всеки празник ще остане незабравим за него и вас.

Подчертаването на линията на веждите с по-тъмно-кафяв молив, а скулите с леко розов руж, са идеален вариант за успешен и красив грим в този, така наречен бароков стил. Топлият и едновременно тържествен образ се допълва прекрасно от комбинация на тъмно и светло кафяви сенки, дори с леки златисти отблясъци. В този стил грим е много важно да не се прекалява по никакъв начин със сенките, трябва да се премерено сложени и в топлата кафява гама, което създава усещане за стил, красота и мекота, които не биха останали незабелязани на всеки един празник или среща на която ще се появите с подобен грим.

Този вид грим и сенки изискват известна строгост, за да се запази уникалността на класическият стил, при него експериментите със сенки, руж, червило или каквото и да било, би се оказало сериозна грешка и сигурно бягство от бароковият стил грим.

Важно е да се разбере обаче, че класически в никакъв случай не означава скучно или обикновено, този вид грим може да впечатли всеки, особено познавачите на грима, които ще оценят подобаващо усилията вложени в него. Много честа грешка е, че кафявите нюанси сенки се смесват с керемидено-жълти сенки, по принцип комбинацията не е лоша, но когато става въпрос за бароков грим е изключено да се правят подобни експерименти.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!