≡ Menu

Популярни мъжки парфюми

Най-често използваните ухания при мъжките парфюми са фужере, ароматни, табако, дървесни и ориенталски. Който от тях да изберете вие ще направите правилен избор, тъй като това са нужните аромати за всеки мъж. Доверете ни се! Вярвайте ни!

Ето няколко примера от четирите най-известни мъжки парфюми, които можете да закупите не само от магазин за парфюми, но и от онлайн магазини.

Поло на Ралф Лорън – от него се носи аромат на цитрусово дърво с лек примес на канадски бор, евкалипт, лавандула, мента и кедър. Този парфюм е подходящ за класическия мъж, динамичен и елегантен.

Поаур Кенз – това е един от известните мъжки парфюми с мирис на рози, източник на вдъхновение. Неговите дървесни нотки се докосват до естествения аромат на кехлибар, бергамот, кориандър и смес от жасмин и рози. Металната му опаковка с огледален вид е с изчистени линии и елементарни кривини, е създадена от едно вдъхновение от бутилка във формата на змия. Тя е повик за тишина. Изискана е, с очевидна сила, която може да носи лукса.

Гучи от Gucci Pour Homme – тези тъй популярни маркови парфюми имат съставки, които носят полъх на бергамот, виолетки, кипарис, тютюн и жасмин, пачули и смола, изненадващо изискан въпреки бутилката си и ултра модерен. Счита се, че този парфюм е подходящ за силни мъже.

Диор Homme Sport – парфюмът е за спортен тип мъже, непринуден и забавен. Нарича се Диор Мъжки спорт и е както силен така и свеж. Това се дължи на перфектната комбинация от ароматно дърво, ароматно и леко. Без съмнение съставките са свежи, с нотки на лимон, бергамот, грейпфрут, розмарин и лавандула, докато базата на парфюма е с по-прикрити ухания на джинджифил, кедър, смола и сандалово дърво.

Няма да сгрешите, ако изберете един от тези известни и страхотни мъжки парфюми. Ние ви предлагаме ниски цени, оригинални парфюми с марково изпълнение и бърза доставка. Изберете своя аромат от Ambra.Top – най-новият онлайн магазин за мъжки парфюми.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!