≡ Menu

Плажна визия

Предстои ви почивка на море и искате да бъдете в крак с модата на плажа. Това, че ще прекарвате по-голямата част от времето си на пясъка не означава, че не трябва да се погрижите за това да сте елегантни и красиви. Това може да стане с подходящи летни рокли. Един от най-предпочитаните модели е този с дъх на море. Моряшките рокли са наистина актуални и особено подходящи за сезона на почивките. Някои от моделите са с доста разчупени кройки и впечатляват с буфан ръкави, деколтета тип лодка, разкроена красива линия. Освен типичните сини и бели райета, можете да изберете съчетанието на синьо, червено и бяло, като често в полите и ризите се забелязват графични елементи като точки, квадратчета и пр.

За да впечатлите любимия по време на лятната си почивка, изберете нежна рокля от две части. Горната част може да е във формата на моряшки потник, но с апликация на огромно червено сърце, а долната част да е от прозрачна материя например тюл. Особено актуални са рокли в цвят бордо, тютюн, горчица. Разнообразете ги с блестящи бижута и задължителните широкополи шапки.

За излизанията вечер на бар можете да заложите на по-елегантни рокли в розово, тъмносиньо или бледо зелено. Плисираните копринени материи са страхотен избор, не ги подминавайте.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!