≡ Menu

Откъде можем да си купим парфюми преди Свети Валентин?

Всеки знае, че да си купиш парфюм е вече толкова лесно колкото си пуснеш компютъра да напишеш няколко думи в Google и да си избираш измежду многото сайтове за парфюми които най-голямата търсачка ти предлага в резултатите си!

Но откъде да сте сигурни, че предлаганите сайтове за парфюми са най-добрият избор за вас особено преди Свети Валентин, когато нямате време да оправяте грешки и да се белосвате с нови продавачи които нямат опит с продажбите?

Можете да се доверите на различните източници като директории, форуми и частни блогове които са и най-надеждните източници на информация в Интернет. И сега ако все още имате интерес към статията ми и искате да научите откъде можете да си поръчате парфюми преди Свети Валентин можете да погледнете надолу и да видите списъкът със сайтове предлагащи парфюми групирани по много фактори, като класиране от Google, качество и цени на парфюмите които се предлагат на страниците им.

маркови парфюми

маркови парфюми

Списък със сайтове предлагащи парфюми.

1. Сайта предлага изключително богат избор от оригинални и маркови парфюми на много добри цени, от известно време се открива трудно в индекса на google но сайта си заслужава. В каталога им можете да избирате измежду повече от 3000 продукта като парфюми, козметика за тяло и грижа за кожата.

2. В момента е номер 1 според google, парфюмите които се предлагат в сайта са също оригинални. Можете да избирате измежду много голям асортимент от парфюми и козметика. В интерес на истината цените там са малко по високи от нужното.

3. Сайта ни предлага много евтини маркови парфюми, но те не са оригинални! Според доста източници които се намират в онлайн пространството сайта предлага много добри цени за качеството което се предлага, но все пак говорим за неоригинални реплики!

4. Още един сайт за дори още по-евтини парфюми, разликата с горния не е голмяма по отношение на цената и според клиентите и по отношение на качеството. Да и този сайт предлага реплики на маркови парфюми, обаче дизайна му ми направи много добро впечатление. Иновативно решение за сайт който продава нещо освен това на всяка продуктова страница има калкулатор който може да ви изчисли за колко време ще стигне всеки парфюм в зависимост от това колко често го употребявате.

5. Един от първите сайтове за парфюми с доста голяма история и традиции в България, но последно време не дотолкова харесван от google, причините може да са различни но обикновено така се получава когато и потребителите изгубят интерес към конкретният сайт.

Ако все още не можете да откриете сайта в който да направите покупка можете да направите индивидуално проучване, но запомнете твърде евтините парфюми винаги са реплики независимо какво ви говорят продавачите, още по евтините са в повечето случаи много калпави реплики. Така, че ако сте решили да не давате прекалено много пари за парфюм не издребнявайте и си отделете поне 25лв. за парфюм, защото е невъзможно да откриете качествен и евтин парфюм под 22-25лв!

Други подобни статии можете да откриете на страниците на директорията ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!