≡ Menu

Обеци с камъни Сваровски

Златни, сребърни, платинени или от друг метал, обеците с камъни носят душа и послание, което никое друго бижу не може да постигне. Причината е много проста. Полускъпоценните и скъпоценните камъни имат много силна индивидуалност, с което обикновените бижута не могат да се похвалят дори и ако са изработени от най-скъпия метал. Нещо повече. Мнозина считат, че камъните оказват много силно въздействие върху духовното и физическо състояние на човека, а астролозите правят връзка между определени астрологични знаци в зодиака и някои камъни.

Обеците с камъни могат да варират от такива на съвсем скромни и прилични цени до смайващо скъпи. Така например чифт доста шикозни и елегантни обеци от сребро, покритие от родий или паладий и инкрустирани с камък тигрово око или кехлибар много лесно могат да се намерят за цени в рамките на 50 – 70 лева. Ако обаче обеците са от платина и са инкрустирани с камъни от сорта на диаманти, рубини или изумруди, тогава цените могат да бъдат дори и над 5000 лева според конкретния случай.

Предимството на обеците с камъни е, че независимо от Вашите финансови възможности и вкус, винаги ще можете да откриете нещо, което наистина си струва. Причината е, че камъните, както вече може би си давате сметка, са не само твърде различни като цена, но и като цветове, нюанси и излъчване.

Така например ако искате да си купите обеци с камъни, които да излъчват топлота и да изглеждат по-слънчеви, ярки и жизнени, бихте могли да заложите на модели от злато в комбинация с тигрово око, което е в топли нюанси на кафяво и бежово. Подходящо решение е и златни обеци с рубин, което би изглеждало адски секси и би подхождало на по-дръзки и съблазнителни дами.

От друга страна за тези, които искат да имат обеци с камъни в по-студени нюанси е възможно да заложите на обеци от платина или сребро в комбинация със сапфир, тюркоаз или особено топаз, които имат предимно синкави нюанси и това в комбинация със светлия метал ще създаде по-хладен метален облик.

Ако пък искате да получите интересно дизайнерско решение срещу добра цена заложете на обеци с камъни на Сваровски. Те работят предимно със сребро, което покриват с родий, паладий и други, а камъните, които поставят са тяхно производство и са известни с високото си качество и блясък.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!